Coafuri mireasa in functie de forma fetei - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa in functie de forma fetei

0 Comentarii

Coafurile de mireasa in functie de forma fetei sunt cele mai potrivite alegeri, deoarece stim exact cum anume trebuie sa ne stea parul cel mai bine in ziua cand vom pasi spre altar. Este foarte important sa stim ce forma are fata noastra, care sunt tunsorile sau coafurile care ne avantajeaza cel mai mult si ne pun in valoare calitatile, in timp ce ne ascund defectele.

Tocmai de aceea, articolul acesta este despre coafuri de mireasa in functie de forma fetei.

coafura in functie de forma fetei

Coafuri pentru fete rotunde

In cazul in care ai fata rotunda, coafurile de mireasa in functie de forma fetei tale sunt cele asimetrice. Parul trebuie sa fie tuns in trepte inegale, adica de lungimi variabile.

Daca ai parul drept sau usor ondulat (cu tendinta de a cadea pe fata) atunci cel mai bine ai opta pentru o coafura cu breton pe o parte sau filat in fata, astfel incat parul sa cada peste pometi, acoperindu-i.

Coafuri pentru mirese cu fete rotunde

Daca iti plac tunsorile bob scurt, atunci poti alege o coafura cu par lung in fata si scurt in spate.

Daca ai parul cret, atunci cel mai bine e sa alegi o coafura cu parul mai lung de linia barbiei.

coafura mireasa cu fata rotundacoafura pentru mireasa cu fata rotunda mireasa cu fata rotunda

Coafuri pentru fete ovale

Daca ai fata ovala, esti o norocoasa, deoarece coafurile de mireasa in functia de forma fetei tale sunt cele mai diverse: bucle, bob asimetric, cocuri, coafuri retro, pixie, stil printesa etc.

Coafuri pentru fete patrate sau dreptunghiulare

In cazul unei fete patrate, maxilarul este proeminent, lucru care confera o trasatura foarte puternica ce trebuie sa contrasteze cu coafura.

Coafura mireasa cu fata ovala Coafura mireasa fata ovala modele de Coafuri mirese cu fata ovala

De aceea, coafura de mireasa in functie de forma fetei tale patrate sau dreptunghiulare trebuie sa iti dea un aer delicat, feminin. Alege o coafura care sa iti ascunda mandibula, eventual cu par lung si filat, tuns in scari, care sa iti confere mult volum, deoarece daca este plat iti va mari fata si va scoate in evidenta maxilarul. Sau mai poti opta pentru un bob mediu, mai lung in laterale sau bucle largi, in cazul unui par lung.

Coafuri pentru fete in forma de inima

In cazul in care ai fata in forma de inima, cele mai potrivite coafuri de mireasa in functie de forma fetei tale sunt cele care lasa parul sa atinga linia de langa mandibula, astfel incat umplu zona fetei din jurul barbiei. Poti alege o coafura bob „jucaus” cu volum, breton intr-o parte sau bucle in valuri…

Coafura pentru mireasa cu fata in forma de inima Coafura-mireasa-fata-forma-de-inimacoafura pentru fata rotundaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.