Coafuri mireasa cu coronita - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa cu coronita

0 Comentarii

Unul dintre aspectele esentiale la care trebuie sa ne gandim cand vine vorba de ziua nuntii este cum sa ne aranjam parul. Coafura miresei trebuie aleasa cu grija si din timp, pentru a straluci in ziua cea mai mare. Avand in vedere ca aceste coafuri au ca element important accesoriile, noi am ales sa iti prezentam coafurile de mireasa cu coronita.

modele de coronite pentru mirese

Fie ca ai parul scurt, mediu sau lung, atunci cand iti aranjezi parul pentru nunta ta, o coafura de mireasa cu coronita este potrivita oricarei lungimi de par, fiind un accesoriu care arata bine oricum.

Coc din bucle lejere

Acest tip de coafura iti este potrivit daca ai o fire romantica si iti doresti sa ai un look natural la nunta ta. Avantajeaza mai ales parul rar, care are lungimea medie.

Parul se onduleaza in bucle lejere care se prind intr-un coc jos, atat cat sa nu iti atinga umerii. Iti poti lasa si cateva suvite libere, pe care le poti chiar si ondula.

mireasa cu coronita din flori

La final se accesorizeaza cu o coronita mai lata, iar in privinta cerceilor, iti recomandam ca acestia sa fie lungi, realizati cu pietricele albe sau perle.

Bucle naturale, intr-o parte

Este o coafura pentru par mediu sau lung. Se onduleaza tot parul, dupa care se da intr-o parte si se fixeaza cu agrafe, lasand buclele sa curga pe umar, pe langa ureche. Se accesorizeaza cu o coronita care va aduce un plus de frumusete.

modele coronite mirese

Aceasta coafura de mireasa cu coronita iti va oferi un aer de romantism si naturalete.

Coafura moderna, cu breton impletit

Aceasta coafura este inedita, sofisticata si iti da un aer modern.

Bretonul se impleteste intr-o parte si se prinde dupa ureche, ascuns. Din restul parului, se impletesc codite la baza, care se prind apoi impreuna intr-un coc asimetric. Pentru a avea un look complet si foarte original, se adauga o coronita cu palariuta ca accesoriu.

coronite cu flori pentru mirese

Bucle de printesa

Este o coafura ideala pentru parul lung sau mediu.

Tot ce ai de facut e sa-ti ondulezi tot parul, iar cararea sa o pastrezi pe mijloc. Buclele trebuie sa fie cat mai lejere si sa-ti cada in valuri peste umeri. Pentru un plus de romantism si inocenta demne de o adevarata printesa, accesorizeaza aceasta coafura de mireasa cu o coronita cat mai simpla, din margelute sau floricele.

coronita din trandafiri pentru mirese

Bucle Lady Di

Daca ai parul scurt, cum il avea regretata printesa Diana, poti opta pentru coafura de mireasa cu coronita in stilul pe care l-a purtat si ea la propria nunta.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti ondulezi putin parul si sa-l accesorizezi cu o coronita…

coronite pentru mirese coafura mireasa cu coronita mirese cu coronite Coafuri mireasa cu coronita din flori coafura de mireasa cu coronitaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.