Coafuri mireasa cu breton - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa cu breton

0 Comentarii

Daca te numeri printre norocoasele care in curand vor imbraca rochia de mireasa si daca ai parul tuns cu breton drept, geometric sau filat, atunci te vom ajuta sa alegi una dintre cele mai frumoase coafuri de mireasa cu breton, prezentandu-ti cateva idei. Nu trebuie neaparat sa mergi la un salon pentru a-ti realiza coafura, de cele mai multe ori e mai simplu decat crezi sa obtii singura o coafura superba de mireasa cu breton.

coafura mireasa coc cu breton

Breton drept si coc retro

E cunoscut faptul ca bretonul drept e alegerea ideala pentru fetele ovale, inguste sau rotunde. Si avantajeaza deopotriva si parul rar, pentru ca ii creeaza volum, dar si parul des, pentru ca ii evidentiaza bogatia. Asadar, aceasta coafura este alegerea potrivita daca ai breton drept si iti place stilul retro.

coafura mireasa breton

Bretonul se lasa liber, iar in spate parul se prinde ca intr-un coc mare, cu mult volum in partea din fata. Este o coafura foarte simpla, pe care o poti accesoriza cu o fundita alba sau o coronita. Optional, poti purta voal.

Breton drept si par rebel sau drept

In cazul in care preferi o coafura de mireasa cu breton care sa fie cat mai simpla si naturala, atunci o sa-ti dam o idee care cu siguranta iti va placea.

Bretonul se intinde cu placa sau cu o perie rotativa, iar restul parului se oduleaza in bucle lejere, rebele, formate din suvite de par late.

Coafura mireasa breton drept

O alta varianta a acestei coafuri este cea cu breton drept si restul parului tot indreptat cu placa.

Ambele variante se pot accesoriza cu un voal mai voluminos, care sa iti scoata in relief trasaturile fetei si machiajul.

Breton asimetric si par impletit

Aceasta coafura de mireasa cu breton este ideala pentru a adauga in ziua nuntii o nota usor extravaganta si frumoasa parului tau lung, cu breton asimetric.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti impletesti parul intr-o parte, intr-un spic clasic, iar bretonul sa il indrepti cu o placa, sa il dai tot in partea unde iti faci coada impletita si sa-l pulverizezi cu fixativ. Ca accesoriu, iti recomandam o bijuterie supradimensionala sau o floare de dimensiune mare, pe care sa o pui in par, cam unde incepe impletitura. Aceasta iti va da un aer de simplitate si noutate.

mireasa cu breton impletit

Breton drept sau filat si coc din impletituri

Aceasta coafura de mireasa cu breton iti va conferi un aer plin de feminitate, romantism si finete. Este o coafura foarte simpla, usor de realizat.

Parul se prinde intr-o coada sus, se imparte apoi in doua parti care se impletesc pe rand. Din cele doua cozi impletite se formeaza un coc. Bretonul il poti lasa drept sau il poti aranja intr-o parte, daca este tuns filat. Ca accesoriu, poti folosi o coronita sau un voal…

coafura de mireasa cu breton coafuri cu breton pentru mirese coafura mireasa cu breton mireasa par scurt cu breton coafura par scurt cu breton pentru mirese coafura de nunta cu breton coafura mireasa cu breton intr-o parte coafuri cu breton mirese Coafuri pentru mirese cu breton

[widget id="rssimages-7"]