Coafuri mireasa bucle - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa bucle

0 Comentarii

Nu trebuie sa disperi in cazul in care ai parul ondulat de la natura – pentru unele tipuri de coafuri mireasa cu bucle este esential si sunt o multime de idei cu ajutorul carora poti arata fantastic in ziua nuntii. Iata niste stiluri care sa te inspire:

Coafura mireasa bucle si par impletit

• Bucle delicate prinse
Acesta este unul dintre stilurile de coafruri mireasa bucle in care parul trebuie foarte bine ondulat si apoi pieptanat, dupa care retusat incat sa para diafan. La urma, buclele se prind la ceafa cu ajutorul acelor. Se foloseste ceara uscata pentru fixarea parului si pentru a ii oferi aspectul diafan. Parul fragil este cel mai indicat pentru coafurile prinse sus, caci daca este des sau greoi, nu va oferi acelasi efect. Acest stil se potriveste oricarei forme a fetei, cat timp se pastreaza cateva suvite ondulate in jurul fetei, ca sa ii ofere un plus de gingasie.

• Bucle in cascade
Acest stil difera de cel in care parul se prinde sus pe o parte, deoarece majoritatea buclelor sunt prinse cu alte suvite care creaza iluzia unei cascade pe umeri – este ideal daca vrei sa se observe lungimea parului, mai ales daca este des, deoarece arata mult mai bine prins in acest mod. Se potriveste oricarei forme a fetei, dar daca ai chipul patrat, se recomanda sa pastrezi cateva suvite lasate libere in fata. Daca nu ai parul suficient de lung sau des, poti folosi extensii.

coafura mireasa  cu bucle

• Bucle vintage
Buclele vintage sunt o alternativa extraordinara pentru clasicele coafuri par lung mireasa cu bucle prinse in partea de jos sau sus a capului. Suvitele se formeaza cu ajutorul degetelor si se prind cu ace sau se piaptana delicat, pentru a crea un look plin de farmec atemporal. Pentru acest stil, cel mai bine se adapteaza parul care este ondulat natural, deoarece este mult mai bine sustinut; daca ai parul drept, este posibil sa se indrepte si sa se destrame in momentul in care il piepteni. Dupa formarea suvitelor potrivite, se aplica fixativ si se usuca cu ajutorul fohnului cu aer rece.

Aceasta coafura avantajeaza fetele cu trasaturi ovale; daca ai fruntea ingusta si breton, este bine sa lasi bretonul pe dinafara. Se recomanda utilizarea periei cu ace din plastic, doarece va adauga volum si va oferi elasticitate buclelor.

coafura mireasa bucle cu voal

• Jumatate sus
Poti prinde in partea de sus jumatate din parul ondulat delicat. Este bine sa se acorde volum partilor ramase pe lateral, incat coafura sa arate foarte bine din fata. Inainte sa usuci cu fohnul, aplica spuma. Parul mediu se potriveste foarte bine acestei coafuri; daca este prea lung sau prea des, buclele vor fi foarte greu de tinut sub control. Avantajeaza fetele patrate, ovale sau sub forma de inima. Pentru a ajuta ca partea de sus sa fie prinsa bine si sa stea adunata, se recomanda sa fie pieptanata mai intai baza, incat acele sa aiba in ce sa se prinda.

• Carare
Una dintre cele mai usoare coafuri mireasa bucle se realizeaza printr-o carare ce separa parul ondulat, care iti incadreaza frumos si delicat fata. Aceasta se potriveste nemaipomenit fie ca mergi pe stilul clasic si sofisticat, fie pe cel boem; merge sa o accesorizezi cu flori in functie de preferinte. Se poate adapta cu usurinta si pentru parul drept sau cret si este o coafura de efect care se potriveste aproape tuturor tipurilor de forme ale fetelor.

coafura mireasa cu bucle si coroana cu flori

• Bucle romantice
Buclele romantice, lasate liber pe spate, iti accentueaza gratia si feminitatea – este un stil ideal pentru ceremoniile care au loc pe plaja; cu o asemenea coafura, vei fi cu siguranta in centrul atentiei…

• Coroana impletita
In ultimii ani, stilul impletiturii parului ondulat sub forma de coroana cu flori a revenit in tendintele celor care prefera un look rustic, insa in acelasi timp, romantic – acest stil scoate la iveala frumusetea miresei in toata gloria sa.

coafuri mireasa cu coc si bucle coafuri de nunta cu bucle coafuri cu blucle pentru mirese poze coafuri mireasa bucle coafuri mireasa bucle mari coafuri mireasa bucle 2014 coafuri mireasa bucle lejere coafuri mireasa bucle par lungLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.