Coafuri de mireasa rusesti - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri de mireasa rusesti

0 Comentarii

Coafurile de mireasa rusesti sunt in voga, iar cele mai celebre dintre ele sunt impletiturile. Efectul lor este fascinant, si majoritatea dintre ele sunt si usor de realizat. Aceste coafuri aduc miresei un aer al copilariei, inocentei, insa si un aer senzual si romantic in acelasi timp. Daca iti plac impletiturile in general si urmeaza sa te casatoresti, avem cateva propuneri pentru tine, care te vor ajuta sa iti alegi coafura de mireasa in stil rusesc.

Coafura de mireasa ce presupune un coc impletit lejer

Este o optiune buna daca vrei ca rezultatul coafurii tale de mireasa rusesti sa fie unul plin de farmec.

Coafura mireasa in coc impletit lejer

Se realizeaza simplu, incepand prin a-ti impleti parul din partea pe care porti de obicei cararea, tinand impletitura pe forma capului si fara a strange prea mult parul. Cand ai terminat, prinde coada intr-un coc si prinde-l cu agrafe din pietricele sau perle.
Aceasta coafura va pune accent pe feminitatea ta si iti va da un aer plin de romantism.

Impletituri lejere

Aceasta coafura se potriveste celor cu parul lung, este de mare efect si nu este deloc greu de realizat. Tot ce ai de facut este sa iti faci o carare pe mijloc, sa iti imparti parul in doua si sa impletesti in trei o suvita cat mai ingusta, din fiecare parte. Pasul final este sa impletesti apoi doua cozi lejere, in care sa prinzi si suvita deja impletita, in fiecare parte.
Daca folosesti ca accesoriu o coronita sau un voal discret, vei arata fabulos la propria nunta!

Impletituri lejere

Par liber si impletitura pe o parte

Daca iti doresti o coafura de mireasa ruseasca mai simpla si romantica, atunci iti poti face carare intr-o parte si sa impletesti o codita, pornind de la punctul unde incepe cararea si terminand cand ajungi la nivelul urechii, impletitura mergand pe marginea fruntii. Prinde-o cu agrafe ca sa nu se vada, iar restul parului poate fi drept sau ondulat, nu are importanta, secretul acestei coafuri fiind ca el sa fie lasat liber.

Par liber si impletitura pe o parte

Poti accesoriza coafura cu o floare mare prinsa in par, pe partea opusa celei din care ai realizat impletitura.

Impletituri rusesti si coc

Este o coafura foarte simpla si speciala, in acelasi timp. Incepe prin a-ti impleti parul dintr-o parte, apoi aceasta coadita rasuceste-o ca pe o coronita, peste crestetul capului, iar la final, prinde-ti restul parului intr-un coc cat mai simplu, la baza capului.

Pentru accesorizarea acestei coafuri de mireasa rusesti poti folosi o coronita delicata si niste cercei lungi, din perle sau margelute…

Impletituri rusesti si cocCoafura mireasa ruseasca cu coc Coafura mireasa ruseasca par impletit cu flori impletitura ruseasca par mireasa coafura cu coc ruseasca coafuri rusesti pentru mireasa Coafura mireasa ruseasca coroana de par impletitaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.