Coafuri de mireasa cu parul mediu - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri de mireasa cu parul mediu

0 Comentarii

Poate ca de multe ori te-ai gandit ca trebuie sa ai parul foarte lung ca sa ti-l poti prinde. De fapt, stilurile care se realizeaza cel mai simplu, deoarece sunt usor adaptabile, mai ales pentru versiunile prinse sus, sunt chiar cele pentru parul mediu. In acest articol, iti prezentam diferite modele de coafuri de mireasa cu parul mediu, dintre care sa iti alegi preferata.

Coafura mireasa par mediu

• Bob fals
Poti opta pentru o coafura ce creeaza iluzia unui bob fals. Parul pana la umeri trebuie sa fie ondulat si prins incat sa para bob mai scurt. Acest stil elegant pune in evidenta culorile intense precum roscat, saten-ciocolatiu si blond puternic, si se potriveste cel mai bine cu fetele care au forma de inima si cu cele patrate. Este important sa nu strangi in partea de sus, ci sa lasi parul mai lejer, ca sa para cat mai natural.

• Un updo rapid
Solutia cea mai la indemana, in cazul in care esti ocupata sau grabita, este un updo simplu, pe care ti-l poti face chiar fara ajutorul unei alte persoane. Se potriveste indeosebi fetei rotunde, pe care o avantajeaza, deoarece o face sa para mai slaba. Iar daca este un updo asimetric, cu atat coafura va avea un impact mai puternic. Iti poti lasa coada intr-o parte si vei arata adorabil!

Coafura par mediu mireasa

• Onduleuri romantice
Printre clasicele coafuri de mireasa cu par mediu se numara si onduleurile feminine, elegante, cu accente pe unele suvite. Aceste stiluri se potrivesc tuturor formelor fetelor.

• Rasucire retro
Pentru aceasta coafura trebuie sa ai breton pe care sa il dai intr-o parte si parul prins prin rasucire. Iti ofera un look classy care merge pe principiul stilului purtat de Audrey Hepburn, dar care nu se va demoda niciodata, deoarece este frumos si denota eleganta indiferent in ce decada se poarta. Se potriveste tuturor formelor fetelor si este ideal parului mediu, des, drept.

• Stilul Victory Rolls
Te poti inspira din stilurile vintage ale anilor `40, care ofera o multime de variante pentru coafuri de mireasa cu parul mediu. De exemplu, poti alege o coafura Victory Rolls la spate, care va arata splendid asortata cu rochia de mireasa. Nu ai nevoie decat de niste agrafe pentru par si fixativ.

Coafura de mireasa cu parul mediu

• Updo din onduleuri accesorizat
Aceasta coafura este finuta si foarte potrivita pentru mirese. Se realizeaza usor, fiind nevoie doar de bucle lejere prinse cu agrafe si accesorii care sa ofere un plus de eleganta.

• Onduleuri feminine
O coafura extrem de feminina si simpla, pentru miresele grabite, dar care vor sa arate superb, consta in niste suvite cu varfuri ondulate (care sa isi pastreze supletea cu ajutorul fixativului), cate o carare facuta pe o parte si pe cealalta prinsa cu o agrafa delicata.

Coafuri mireasa par mediu eleganta

• Breton sectionat
O alta alegere de bun gust pentru nunta este si parul cu suvite spiralate si breton sectionat, coafura careia ii poti da aspectul dorit folosind un ondulator si putin gel pentru par, dupa care sa folosesti uscatorul.

• Coc simplu accesorizat
Unele dintre cele mai stilate coafuri mireasa cu parul mediu sunt cele simple, dar care au ceva anume care le scoate din banalitate. Printre acestea se numara si cocul realizat prin rasucirea la spate a parului des, prins cu niste ace de par incat sa nu fie la vedere, iar apoi fixat cu fixativ, dupa care se decoreaza cu accesoriile dorite…

Coafuri mireasa par mediu cu flori Coafuri mireasa par mediu prins Coafuri mireasa par mediu cu coc Coafura mireasa par mediu ondulat Coafura mireasa par mediu 2014 Coafura mireasa par mediu fata ovala coafuri mireasa par mediu fata rotundaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.