Coafuri de mireasa cu flori naturale - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri de mireasa cu flori naturale

0 Comentarii

O coafura de mireasa cu flori naturale iti poate aduce mai multe avantaje, pe langa aerul proaspat si romantic pe care il ofera, poti si dansa cat vrei la nunta ta, fiind o optiune mai lejera decat daca ai alege sa porti voal.

coafuri cu flori naturale pentru mireasa

Iata cateva idei de coafuri de mireasa cu flori naturale:

Coada de cal ondulata
Iti poti ondula parul in bucle mari, lejere, pe care sa il prinzi apoi intr-o coada de cal obisnuita, iar parul il poti accesoriza intr-o parte cu flori naturale, dupa preferintele tale.

Bob asimetric
Daca ai parul tuns bob asimetric, scurt in spate si mai lung in fata, atunci iti poti face o carare pe mijloc sau intr-o parte, lasand parul drept sau ondulandu-l, iar apoi poti folosi ca accesoriu o floare mare naturala, de genul unui trandafir inflorit sau bujor, pe care sa o prinzi in lateral.

Coada spic
Poti alege sa iti impletesti parul intr-o coada spic, pe mijloc sau intr-o parte, iar din loc in loc in impletitura, poti prinde cate o floare mica, cum sunt margaretele, lacramioarele, florile de camp sau boboceii de trandafir.
Aceasta coafura cu flori naturale iti va da un aer romatic si natural.

coafura coada de peste cu flori

Coafura printesa
O coafura de printesa este foarte frumos accesorizata cu o coronita delicata realizata din boboci de trandafir de toate culorile. Vei avea nevoie de o sarma florala imbracata in banda verde in jurul careia sa prinzi bobocii de trandafir si pe care la final sa o pui in par, fixand-o cu ajuorul unor agrafe.

Pentru a avea un farmec aparte, parul la aceasta coafura de mireasa cu flori naturale, trebuie lasat liber si ondulat lejer, ca la o printesa.

Coafura extravaganta
Daca iti doresti o coafura extravaganta, cu care sa atragi atentia tuturor celor prezenti la nunta ta, atunci alegerea ideala este o ”caciula” formata din flori, cum sunt crinii albi sau cei regali.

Parul trebuie prins intr-un coc lejer la spate, cu cateva suvite ondulate, lasate libere pe lateral. Apoi florile se prind pe o banda, care se fixeaza in crestetul capului, folosindu-te de agrafe.

coafura par impletit cu flori pentru mirese

Pentru a crea armonie in tinuta ta de mireasa, florile pe care le folosesti ca accesoriu pentru coafura trebuie sa le ai si in buchet.

In ceea ce priveste pastrarea prospetimii florilor, trebuie sa avem grija sa le tinem la frigider cateva ore inaintea nuntii, daca dorim sa ramana fresh cat mai mult timp…

Cand alegi sa ai o coafura de mireasa cu flori naturale, cel mai bine e sa optezi pentru crini, orhidee, trandafir, frezie si margareta, acestea fiind printre cele mai rezistente flori.

mireasa cu coroana de flori modele de coafuri cu flori naturale coroana cu flori pentru coafura mireasa coafura mireasa cu coroana de flori par impletit cu flori naturale Coafuri pentru mirese cu flori naturale Coafura mireasa flori naturale Coafuri pentru mireasa cu flori naturale coafura cu flori pentru mirese coafura mireasa cu trandafiri coroana din flori naturale pentru mirese coafura de nunta cu crini in par coafuri cu flori mireseCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.