Cele mai frumoase buchete de mireasa - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase buchete de mireasa

0 Comentarii

Cele mai frumoase buchete de mireasa… Este o mare provocare sa precizam care sunt cele mai frumoase buchete de mireasa. Dar ce poate insemna, in primul rand, acest lucru? De la ce am putea porni?

Cele mai frumoase buchete de mireasa – in viziunea personala

In primul rand, am putea afirma ca fiecare are o idee proprie despre cele mai frumoase buchete de mireasa.

buchete mireasa 2014

Cele mai frumoase buchete sunt cele care plac fiecarei mirese, in primul rand. Daca aceasta are un buchet confectionat din florile sale preferate, in culorile favorite, avand forma care le incant acel mai mult, atunci cu siguranta ca acesta este cel mai frumos buchet!

Ca sa parafrazam un vechi proverb englezesc, frumusetea sta in ochii privitorului. Degeaba buchetul ar putea include cele mai frumoase flori, daca acestea nu ar fi pe placul respectivei mirese. Degeaba ar cuprinde cele mai frumoase si mai scumpe accesorii, daca acestea nu ar fi cele dorite de ea.

buchete-din-flori-galbene

Florarii ar trebui sa aiba grija de propunerile pe care le fac viitoarelor mirese. Un bun florar ar trebui ca mai intai sa isi cunoasca macar putin clienta, sa investigheze care sunt preferintele acesteia, apoi sa ii ofere variante de buchete, respectand principalele directii ale preferintelor sale. In acest mod, cu siguranta nu va da gres si toata lumea va fi multumita!

Cele mai frumoase buchete de mireasa – in viziunea specialistilor

Exista si mirese care se departeaza de preferintele personale si merg pe mana specialistilor. Acestia le pot oferi buchete care sunt in trend si care merg cel mai bine cu tinuta si accesoriile lor.

buchete din flori albe

Astfel, printre cele mai frumoase buchete de mireasa se pot numara si cele realizate din cale, trandafiri si orhidee imperiale mov. Tulpinitele sunt infasurate intr-o panglica alba, decorata cu perlute albe-sidefii.

Un alt buchet minunat este cel confectionat prin imbinarea unui numar impar de cale rosii, intre care sunt inserate fire de steelgrass, prinse in loc in loc, sunb forma de arcade. Coditele sunt infasurate intr-o panglica in aceeasi nuanta de rosu, exact ca florile.

buchete mireasa din nasturi si hartie

Un alt buchet, cu adevarat uimitor, elegant deopotriva, este cel realizat din orhidee imperiale albe, marginit de cale albe. Este un buchet in cascada, a carui lungime poate fi fixata prin numarul florilor incluse.

Datorita faptului ca aceste flori se regasesc in diferite culori, buchetele pot varia si ele de la albul traditional, la mov, roz, rosu, galben sau chiar amestecuri de culori, in functie de preferinte.

Nu exista o limita, toate culorile si toate combinatiile fiind la fel de elegante si de sofisticate…

idei de buchete pentru mirese modele pentru buchetul miresei modele buchete mireasa din flori mov buchete mireasa deosebite cel mai frumos buchet de mireasa buchete de mireasa Cele mai frumoase buchete de mireasa buchete pentru nuntaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.