Buchetul miresei in functie de zodie - Mireasa Perfecta.ro

Buchetul miresei in functie de zodie

0 Comentarii

Florile au numeroase semnificații și pot simboliza dragostea, prietenia, aprecierea, eleganța. V-ați gândit vreodată să vă alegeți florile din buchetul de mireasă în funcție de ceva anume? Sau veți merge pe ideea clasică, adică veți opta pentru florile preferate? În ultimul timp, femeile aleg buchetul miresei în funcție de zodie! Așadar, vă vom exemplifica începând cu prima zodie de pe cercul zodiacal: Berbecul.

1.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Berbec

Întrucât femeile din zodia Berbec sunt pline de energie și vitalitate, culorile tari le favorizează! Lalelele, narcisele, crinii roșii sau portocalii sunt foarte potriviți.

buchete mireasa din lalele pentru zodia berbec

2.      Buchetul miresei pentru femeia în zodia Taur

Femeile din zodia Taur sunt romantice și sensibile, așadar buchetele formate din crini imperiali, care denotă rafinament, sau din frezii sunt alegerea potrivită.

buchet mireasa crini imperiali zodia taur

3.      Buchetul de nuntă pentru zodia Gemeni

Femeile din zodia Gemeni sunt fie firi simple, fie extravagante. Așadar, extremele se vor vedea și în buchetul de mireasă, care poate fi unul simplu, din liliac, sau unul sofisticat, din orhidee.

buchet mireasa liliac zodia gemeni

4.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Rac

Femeile din zodia Rac sunt sfătuite să opteze pentru un buchet format din flori delicate, cum ar fi florile de câmp sau trandafirii albi, în conformitate cu firea lor extrem de sensibilă și feminină.

buchet mireasa trandafiri albi

5.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Leu

Femeile din zodia Leu au un caracter puternic, iar buchetul potrivit personalității lor este unul alcătuit din trandafiri în culori intense ori crizanteme în culori vii.

buchet mireasa trandafiri colorati

6.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Fecioară

Femeile din zodia Fecioară sunt perfecționiste, iar buchetul trebuie să fie unul armonios, compus din flori în culori calde, precum trandafirii albi și roz și/sau margaretele.

buchet mireasa margarete zodia Fecioara

7.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Balanță

Femeile din zodia Balanță sunt echilibrate și preferă mai mult clasicul, astfel încât ar fi potrivit un buchet din trandafiri în culori calde sau lalele.

buchet mireasa trandafiri si lalele zodia Balanta

8.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Scorpion

Femeile din zodia Scorpion sunt ambițioase și li se potrivește un buchet constituit din flori exotice sau cale.

buchet mireasa flori exotice zodia Scorpion

9.      Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Săgetător

Femeile din zodia Săgetător sunt nonconformiste și au un simț al umorului dezvoltat, buchetul potrivit lor fiind unul colorat intens, predominând roșul și movul. Trandafirii, liliacul, lalelele sunt o alegere potrivită.

buchet mireasa colorat zodia Sagetator

10.  Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt delicate și responsabile, florile potrivite fiind bujorii și violetele.

buchet mireasa bujori zodia Capricorn

11.  Buchetul de mireasă pentru femeile din zodia Vărsător

Femeile din zodia Vărsător sunt nonconformiste și originale, așadar buchetul de mireasă va fi unul personalizat. Freziile, trandafirii, orhideele, calele sunt potrivite, buchetului urmând să i se adauge amprenta personală a fiecărei mirese în parte.

buchet mireasa Frezii zodia Varsator

12.  Buchetul miresei pentru femeile din zodia Pești

Femeile din zodia Pești sunt sensibile și misterioase și sunt sfătuite să opteze pentru un buchet inedit, cum ar fi cel din nuferi…

Buchetul de mireasă în funcție de zodie este o opțiune excelentă, având în vedere asupra câtor lucruri trebuie să te decizi atunci când plănuiești nunta. Este o metodă simplă de a te hotărî în ceea ce privește florile, mai ales dacă dai crezare astrologiei. Alegerea buchetului miresei în funcție de zodie, având grijă ca acesta să se potrivească și cu tematica nunții, poate fi un prim pas spre o zi specială.

buchet mireasa nuferi zodia Pesti

[widget id="rssimages-7"]