Buchetul miresei din trandafiri - Mireasa Perfecta.ro

Buchetul miresei din trandafiri

0 Comentarii

Poate ca nicio alta floare nu este atat de potrivita pentru buchetul miresei ca trandafirul. Fiecare culoare simbolizeaza ceva anume. Cel rosu este simbolul iubirii pasionale, cel alb, puritatea si noile inceputuri, cei galbeni, veselia, prietenia si protectia, cel roz, admiratia si gratitudinea, portocaliul, pasiunea, energia si incantarea, iar cel de culoarea lavandei, adoratia si farmecul. Asa ca, indiferent de culoarea aleasa, semnificatia va fi mereu potrivita cu o nunta!

Una dintre marile companii florale din Marea Britanie, „David Austin Roses”, este autoarea unor buchete de mireasa de efect, pe care le-au facut cunoscute in intreaga lume. Expertii firmei au impartasit cateva dintre creatiile lor si in publicatia de specialitate, „Ghidul nuntii”.

Buchetul miresei trandafiri rosii

Un prim buchet este cel natural, foarte romantic si elegant deopotriva. Aspectul este unul lejer, nu prea pretentios, aparent liber creat, fara prea multa grija pentru perfectiune, mai multa insa pe naturalete. Acest buchet include un tip central de floare intr-o nuanta precum rozul pal sau cremul, combinata apoi cu fire ornamentale de culoare verde. Rezultatul este unul de calitate: un aranjament relaxat si elegant, un model care dainuie peste ani prin textura si culoare.

Deosebit de apreciat in acest an este si buchetul tip cascada. Este trendul anului ca miresele care doresc ceva aparte sa prefere un buchet-cascada. Acest design fluid merge de minune cu rochiile de mireasa cu trena, adaugand stil si rafinemant intregii tinute, pe care reuseste sa o completeze cu succes.

Buchetul miresei din trandafiri albi si rosii

Pentru un efect mai profund, este indicata utilizarea unui singur fel de trandafiri, alaturi de cateva elemente verzi, nu prea numeroase, doar atat cat sa dea contrastul clasic, natural. Secretul este lungimea diferita a tulpinitelor trandafirilor si combinarea lor intr-o maniera descendenta, pentru atingerea acelui aspect de cascada, de flori in cadere, catre poalele rochiei miresei, de parca aceste doua elemente ar fi un tot unitar.

Nici buchetul clasic nu este uitat. Miresele pot opta pentru un buchet ceva mai mic decat celelalte doua prezentate anterior. Acesta este realizat din trandafiri cu tulpinitele mai scurte si  asezati central, intre frunze sau iarba decorativa, nu feriga, totusi. Este un buchet de regula monocrom, care poate fi asortat cu papionul mirelui sau cu anumite aplicatii de pe rochia miresei, daca aceasta alege sa aiba o rochita mai speciala, cu insertii din alte culori decat albul, sau chiar cu rochiile domnisoarelor de onoare ori chiar si cu tortul.

Buchetul miresei din trandafiri mov

Floraria britanica propune un model cu trandafiri de culoarea piersicii, o culoare calda, blanda, care poate fi pe placul multor mirese, in functie, desigur, de preferintele lor.

Anul acesta, trandafirii roz deschis sau mai inchis vin impreuna intr-o maniera cu totul noua. Miresele se pot concentra pe o singura nuanta sau pe o imbinare a mai multora. Un efect feminin de mare clasa este combinarea trandafirilor in trei nuante: roz pal, roz deschis si roz aprins. Efectul obtinut este unul inviorator, rafinat, care poate constitui una dintre piesele de rezistenta din intreaga tinuta a miresei. Trandafirii de gradina dau un aspect proaspat, in trend cu evenimentul.

buchet mireasa trandafiri

Daca rochia aleasa este una alba, atunci buchetul va inviora intreaga tinuta, iar mireasa va avea o aparitie vesela, plina de culoare si candoare.

Daca rochia aleasa este chiar intr-una dintre nuantele trandafirilor din buchet, este un aranjament care incanta prin consistenta si textura.

Inca din ziua in care Regina Victoria a ales pentru nunta sa cu Printul Albert, din 1840, sa poarte o rochie alba, aceasta „nonculoare”, a devenit un simbol, o marca la care au apelat majoritatea mireselor de-a lungul timpului.

modele buchete mireasa cu trandafiri

In zilele noastre, miresele au curajul sa incorporeze in tinutele lor si culori mai indraznete, dar si diferite tonuri de alb. Este o tendinta care se manifesta si in domeniul buchetelor de mireasa. Buchetul propus de „David Austin Roses” este alcatuit din 165 de petale in nuante diferite, de la albul pur la cel mai „murdar” sau chiar albul in nuanta untului. Nici ivoriul nu este ocolit.

Romantismul sau sofisticat este perfect nu numai pentru nuntile moderne, ci completeaza tinuta in mod romantic…

Asa cum se poate observa,  exista cate un buchet pentru fiecare mireasa, pentru fiecare preferinta sau locatie.

Buchetul miresei din trandafiri roz trandafiri roz buchet mireasa Buchetul miresei din trandafiri si alte flori Buchetul miresei din trandafiri albi Buchetul miresei din trandafiri portocalii Buchetul miresei din trandafiri rosii in cascadaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.