Buchetul miresei din flori albe - Mireasa Perfecta.ro

Buchetul miresei din flori albe

0 Comentarii

Buchetele de mireasa albe continua sa fie accesoriile preferate de catre cele mai multe dintre mirese. Sunt traditionale si emana puritate, sensibilitate si delicatete. De asemenea, buchetele albe de mireasa pot fi realizate relativ usor, existand o multitudine de flori albe care sa poata fi incluse in aceste minunate, pure aranjamente florale.

Buchete de mireasa albe din cale

Cala este o floare care nu prea a fost mult timp pusa in valoare, mai ales la nunti, in buchetele pentru mireasa sau pentru nasa.

Buchete de mireasa albe din cale

In ultimul timp, floarea este reasezata la loc de cinste, fiind considerata sofisticata, eleganta si numai buna pentru un buchet simplu, dar deosebit, in acelasi timp.
Buchetele de mireasa din cale pot fi terminate cu bentite late de organza sau satin, prinse cu ace cu capete din cristale sau perlute, pentru un aspect si mai elegant.

buchetul miresei cu cale

Buchete de mireasa din orhidee albe

Daca va plac orhideele, atunci cu siguranta va veti bucura de multitudinea de specii de orhidee albe care exista si care pot fi incluse in buchetul de mireasa.
Puteti realiza buchete dintr-un singur fel de orhidee sau le puteti combina.
De asemenea, orhideele, avand coditele mai lungi, pot forma si buchetele curgatoare, de o eleganta iesita din comun.

Buchete de mireasa din orhidee albe

Orhideele imperiale, fiind mai mari, mai bogate, cu petale mai carnoase, pot constitui centrul buchetului, in timp ce pe margini puteti adauga orhidee Phalaenopsis, cu florile putin mai mici.

Prindeti buchetul cu o panglica tot alba sau cu o bentita din material fin, gen organza sau satin, dintr-o alta culoare, care sa se asorteze cu restul tinutei voastre.

Buchete de mireasa din trandafiri si bujori albi

Trandafirul, o floare regala, nu inceteaza sa ne surprinda prin frumusetea si delicatetea sa, cat si prin deosebita eleganta, in orice situatie, in orice context.
Cu atat mai mult cand vine vorba de buchete de mireasa, trandafirul se remarca si atrage multe mirese.

buchetul miresei din trandafiri si bujori albi

Ca si orhideea, si trandafirul este o floare adaptabila. De diferite culori, din subspecii diferite, trandafirul se prezinta in forme si marimi variate.

Se pot selecta pentru realizarea buchetului atat trandafiri deschisi sau inchisi (bobocei), cat si trandafiri din ambele categorii. Florile deschise pot sta foarte elegant in centrul buchetului, pentru a se continua cu altele, din ce in ce mai inchise, ori chiar invers.

Daca veti lasa coditele inegale, veti obtine un buchet asimetric, cu tenta naturala, dar la fel de elegant si de frumos. In acelasi mod puteti obtine buchete in cascada…

Pentru un aspect mai natural, „spargeti” nota cu cativa bujori albi, veseli si bogati, care insenineaza in mod unic buchetul.

buchet-mireasa-alb buchet-cununia-civila-din-flori-albe buchet-mireasa-deosebit-cu-flori-albe buchet-mireasa-cu-trandafiri-albi buchet-mireasa-cu-flori-albe

Buchete de mireasa din trandafiri si bujori albi buchetul miresei din flori albe de primavara modele-de-buchete-albe-pentru-mireasa Buchetul miresei cu trandafiri albiLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.