Buchetele de mireasă ale vedetelor din România - Mireasa Perfecta.ro

Buchetele de mireasă ale vedetelor din România

0 Comentarii

Buchetul de mireasă a reprezentat mereu un accesoriu indispensabil mireselor. Acesta completează rochia de mireasă și de aceea toate femeile aleg buchetul cu mare grijă. În continuare vă vom prezenta buchetele care au fost alese de miresele celebre din România.

Oana Andoni, prezentatoarea de știri de la postul de televiziune PRO TV, a ales pentru superba sa rochie de mireasă un buchet de trandafiri crem. Rochia tip sirenă a fost completată perfect de acest buchet. Același tip de rochie a fost purtat și de Andreea Ibacka, însă buchtul ei a fost în culori corai și ivoire.

Andreea Ibacka nunta

„Pentru că aşa era la modă, am ales unul rotund şi compact. Am combinat vanda orange cu hortensia albă şi minirosa albă. Şi da, recunosc, şi eu am aflat cum se numesc florile abia atunci când mi-am ales buchetul”, și-a amintit frumoasa Andreea Ibacka.

Olivia Steer nunta

Olivia Steer a optat pentru un buchet simplu format din trandafiri albi, iar Elwira Petre și-a completat ținuta cu un buchet de margarete albe. Și Dana Rogoz a optat pentru niște flori albe, acestea potrivindu-se perfect cu rochia…

Elwira Oetre nunta

 

Dana Rogoz nunta

 

bianca dragusanu buchet mireasa andreea balan buchet mireasa

delia nunta

andreea berecleanu nunta

simona gherghe buchet de mireasa

andreea tonciu buchet de mireasa

laura cosoi buchet de mireasa

sanziana buruiana buchet mireasaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.