Buchete pentru mireasa din trandafiri si orhidee - Mireasa Perfecta.ro

Buchete pentru mireasa din trandafiri si orhidee

0 Comentarii

Buchetele de mireasa din trandafiri si orhidee reusesc sa combine doua dintre cele mai elegante, frumoase si distinse flori care exista. Dincolo de toate aceste caracteristici, trandafirii si orhideele sunt de culori diferite, iar subspeciile variaza foarte mult si ele. Astfel, combinatiile ce pot rezulta din diferite idei sunt numeroase si interesante, potrivite unui numar cat mai mare de gusturi, pentru cele mai exigente mirese. Din multitudinea de flori, atat din gama trandafirilor, cat si a orhideelor, puteti alege sa inserati in buchet numai flori de aceeasi culoare.

buchet trandafiri rosii si orhidee

Traditionalistele pot alege albul pur, imaculat. Nu trebuie sa renunte insa la combinarea mai multor tipuri de trandafiri sau orhidee albe. Pe margini pot sta flori mai mici, iar in centru pot aseza o orhidee imperiala, mai mare, alba, inconjurata de trandafiri ceva mai micuti. Va puteti juca si cu gradul de deschidere a trandafirilor sau puteti crea un buchet asimetric, pentru o nota calda, de autenticitate, de spontaneitate.

Alte mirese prefera una dintre culorile mai indraznete: rosul, movul sau chiar galbenul. Rozul atat de apreciat este si el o varianta demna de luat in seama, pentru miresele care vor sa aiba o alura diafana, sa para mai sensibile, neindraznind sa poarte ceva mai puternic.

buchetul miresei cu orhidee si trandafiri albi

Toate aceste buchete de mireasa din trandafiri si orhidee pot fi accesorizate dupa bunul plac, fie cu panglicute sau fundite de aceeasi culoare, fie cu niste culori complementare. Nimic nu poate fi nepotrivit! Nu uitati sa inserati margelute, perlute sau cristale, daca doriti si o nota artificiala de stralucire, pe langa cea naturala a florilor minunate din buchet.

Buchete de mireasa din trandafiri si orhidee multicolore
Cele mai indraznete mirese pot purta in ziua nuntii buchete minunate din trandafiri si orhidee in culori variate, care se pot asorta sau nu cu rochia lor, cu accesoriiile, sau care, pur si simplu, le sunt pe plac.

mireasa cu buchet din trandafiri si orhidee

Exista atatea specii de trandafiri si orhidee, o gama atat de generoasa de culori, incat mireselor le va fi cu adevarat foarte greu sa aleaga, pentru ca… nu le pot alege chiar pe toate, nu?! De aceea, trebuie stabilite niste criterii minime, pentru a sti directia in care vor sa mearga, atunci cand vor selecta florile pentru buchet, sub aspect coloristic.

Porniti de la dorintele voastre, iar daca nici asa nu sunteti horatarate, atunci tineti seama de tinuta si de accesorii. Jucati-va si cu accesoriile pe care le puteti adauga! Cu siguranta veti obtine un buchet mai mult decat minunat!

Daca va decideti asupra culorilor, nu va ramane decat sa stabiliti forma buchetului de mireasa din orhidee si trandafiri. Daca acestia din urma au codite lungi si drepte, cu tepi, orhideele au si ele codite lungi, dar mai flexibile.

Buchet pentru mireasa trandafiri si orhidee

Utilizati aceste caracteristici pentru a crea buchete de diferite forme. Astfel, buchetul rotund poate fi o optiune demna de luat in seama sau cel „zburlit’’, cu florile asezate asimetric, cu insertie de frunze verzi, care creeaza impresia de natural, de spontan. De asemenea, puteti crea buchete in cascada, asezand catre partea de jos tulpinitele flexibile de orhidee, in timp ce in partea de sus troneaza trandafirii, cu tulpinitele lor rigide.

Toate florile trebuie sa fie prinse bine, de regula cu sarmulite fine, dar rezistente, pentru ca buchetul sa poata rezista intreaga noapte, cat are loc petrecerea de nunta…

Indiferent ce varianta alegeti, nu uitati ca buchetul vostru este unic si negresit foarte frumos si elegant!

model de buchet cu trandafiri orhidee si alte flori trandafiri portocalii si orhidee alba buchet de nunta cu orhidee si trandafiri buchetul miresei din trandafiri si orhidee buchet colorat cu orhidee si trandafiri trandafiri-rosii-si-orhidee-alba buchet cu orhidee si trandafiriCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.