Buchete de mireasa realizate din cale - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa realizate din cale

0 Comentarii

Cala a fost mult timp evitata ca floare demna de inclus in buchetele de mireasa. In ultima vreme, datorita viziunii moderne, floarea a inceput sa fie acceptata si promovata, fiind din ce in ce mai intalnita in diverse ocazii, iar femeile au inceput sa opteze pentru buchete de mireasa din cale. Cala este o floare aparte, ca un ulcior plin de culoare si arome, cu miez galben, ca miezul soarelui. In afara de cala care se gaseste in nonculoarea alb, culorile speciei variaza de la galben, la roz, mov sau rosu. Avand asemenea varietate coloristica, se pot face multe combinatii pentru buchete de mireasa din cale. Miresele pot alege orice culoare, in functie de preferintele lor sau in raport cu accesoriile pe care le poarta.

buchet de mireasa din cale galbene si bujori albi

Buchete de mireasa realizate din cale „inalte”

Florile au codita mai lunga, asa ca putem sa profitam de acest lucru, realizand buchete „inalte”, cu cateva fire de cala prinse fin, cu o panglica in ton cu florile sau intr-o nuanta contrastanta.

Tulpinitele lungi, terminate cu floarea mare, frumoasa, au un aspect elegant, rafinat, fiind si usor de tinut in mana.

Buchet mireasa din cale albe

Puteti pastra frunzele originale, care sunt mai late sau mai subtiri, in functie de subspeciile de cale utilizate, sau puteti folosi alete frunze, mult mai inguste, de la alte plante. La fel de bine puteti include crengute de margaritar, care, fie vorba intre noi, merg in orice combinatie!

Buchetul miresei realizat din cale si alte flori

Daca va plac buchetele mai mici, mai compacte, puteti renunta la cozile lungi ale calelor si le puteti taia mai scurte, pentru a insera firele in buchete mai mici, mai scurte, adica si mai rotunde.

Prindeti in centru trei-cinci fire de cala si alaturati imprejurul lor alte flori, dupa preferinte. Legatura poate fi terminata cu ajutorul unor panglici sau sa prindeti florile in mod obisnuit si aplicati apoi un invelis confectionat din catifea sau din pene asortate. Efectul va fi… de vis! Veti obtine un buchet din cale minunat si unic in acelasi timp!

Buchete de mireasa din cale si alte flori

Buchete de mireasa realizate din cale rasucite

Fiindca aceste flori speciale au codite mai lungi, putem crea un buchet absolut exceptional, si anume unul… rasucit!

Cu ajutorul unor sarmulite speciale, coditele florilor de cala pot fi rasucite asemenea unei trompete si completate cu alte flori si chiar cu alte cale, rezultand un buchet absolut uimitor si extravagant.

Alaturarea de frunze de diverse marimi si latimi va spori eleganta acestui tip de buchet din cale.

De asemenea, florile de cala pot fi asezate gradual si rasucite toate odata, dupa care puteti finisa buchetul dupa cum va place. Veti obtine un buchet rasucit, in cascada, minunat si foarte expresiv.

Femeile care vor purta asemenea buchete de mireasa din cale vor atrage atentia tuturor, iar scopul lor, acela de a avea ceva extraordinar, va fi atins!

Atunci cand vreti sa realizati buchete de mireasa din cale fie pentru voi, fie pentru apropiatele voastre (surori, prietene, vecine, chiar mame), nu va sfiiti sa fiti creative, originale si inventive! Aveti la dispozitie o multitudine de specii de cale si o sumedenie de idei…

Buchete-de-mireasa-din-cale-si-trandafiri-rosii Buchete de mireasa din cale albe buchet pentru mireasa din cale portocalii Buchet mireasa din cale negre si rosii buchet mireasa colorat cu cale Buchete mireasa cu cale mov buchet mireasa superb din cale si trandafiri Buchet-mireasa-cu-cale-rosii buchet din cale mireasa buchetul miresei cu cale galbene buchet din cale pentru mireseLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.