Buchete de mireasa mov - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa mov

0 Comentarii

Un trend nou in materie de buchete de mireasa este cel cu flori mov. Acestea sunt pline de culoare si eleganta, iar buchetele rezultate sunt deosebit de atractive. Dar care ar fi optiunile? Care sunt florile mov pe care le putem include in bugetul de nunta? Nu gresim daca afirmam ca exista o multitudine de flori mov, care de care mai frumoase si parfumate.

buchetul miresei cu flori mov

Combinatiile sunt si ele la fel de numeroase, poate chiar mai numeroase, daca ne gandim in cate feluri putem combina, asorta, accesoriza buchetele, in general.

Buchete de mireasa mov cu anemone
Un astfel de buchet, plin de parfum si culoare, este cel realizat din cinci sau sapte anemone mov, hortensii roz si hortensii lila. Este o combinatie diafana, cele trei nuante completandu-se armonios. Ambele tipuri de flori sunt fine, cu petale de dimensiuni mijlocii, iar daca le amestecati, nici nu se prea poate face usor diferenta intre ele. Cu toate acestea, efectul va fi unul special.

Buchete de mireasa mov cu anemone

Buchete de mireasa mov cu orhidee Vanda
Un buchet cu totul special este cel realizat dintr-un numar impar de orhidee Vanda mov, adica sapte, noua sau unsprezece, alaturi de acele frunze foarte subtirele, verzi, inguste ca niste sabiute, ce poarta denumirea de „steelgrass”.

Aceste frunze drepte pot fi asezate simplu, printre florile mov, la egalitate cu acestea, pentru a da volum buchetului, sau pot depasi putin inaltimea orhideelor, conferindu-i buchetului un aspect aparte.

Buchete de mireasa mov cu orhidee Vanda

Aceste frunze verzi sunt extrem de adaptabile, datorita lungimii si flexibilitatii lor putand fi asezate cat mai artistic cu putinta. Ca sa realizati un buchet si mai interesant, jucati-va cu aceste frunze si prindeti-le ca o coronita pe deasupra orhideelor, ca o cununa verde.

De asemenea, combinatia de orhidee si steelgrass incita si la alte modele, cum sunt cele curgatoare. Lungimea ambelor permite asezarea in cascada si obtinerea in acest mod a unor buchete alungite.

Finalizati buchetele cu panglici sau bentite colorate si nu uitati sa le prindeti cu niste ace cu capete din perlute sau margele.

Buchete de mireasa mov cu lalele si frezii
Un buchet de vara, plin de prospetime si de culoare, emanand stil si eleganta, este buchetul de mireasa mov realizat din frezii mov si lalele in doua nuante, lila si roz.

„Reteta’’ unui asemenea buchet este folosirea urmatoarelor „ingrediente’’ magice: douazeci de fire de frezie mov, cincisprezece lalele mov, unsprezece fire de wax roz si cateva lalele ciclam, pana la un numar impar.

modele de Buchete mireasa mov

Lalelele si freziile se combina minunat! Degradeul coloristic este magic, iar prospetimea si parfumul lor atrag deopotriva, incantand simturile.

Florile pot fi asezate fir cu fir, la aceeasi lungime, sau pot fi prinse usor „dezordonat’’, pentru un aspect cat mai natural si relaxat.

Tulpinitele pot fi prinse foarte frumos cu bentite de material fin sau chiar cu sireturi colorate, simple, cu strasuri sau perle.

Buchetele mov sunt extrem de atractive si de vioaie, ele putand fi potrivite oricarei locatii si indiferent de accesorii…

buchete cu flori mov buchete mov buchete mireasa mov buchet mireasa cu bujori mov buchetul miresei mov buchete mireasa cu flori mov buchete mireasa cu trandafiri mov buchete mireasa cu flori mov de primavaraLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.