Buchete de mireasa ieftine - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa ieftine

0 Comentarii

Buchetele de mireasa ieftine sunt o necesitate atunci cand, in tot stresul nuntii, finantele sunt si ele o problema. Este foarte greu sa renunti la ceva din nunta mult visata, dar, daca trebuie, atunci nu ai la  indemana foarte multe optiuni. La ce poti renunta? Pai… cam la nimic! Atunci ce este de facut? Singura solutie, cea mai putin „dureroasa’’ este un buche de mireasa ieftin. Nu trebuie sa renunti de tot la ceva, doar sa iti remodelezi dorintele.

Astfel, in loc de o rochie foarte extravaganta, scumpa, poti alege una mai simpla, mai ieftina! Asa poti face si cu alte accesorii! Bijuteriile, buchetul, voalul… pot fi si ceva mai ieftine! Ca sa te simti bine in ziua nuntii, nu trebuie sa ai lucruri neaparat scumpe, ci trebuie sa fii intr-o companie placuta, alaturi de cei dragi. Asa ca… micile compromisuri nu trebuie sa iti strice ziua aceasta unica. Exista si o vorba din popor: „Intinde-te cat ti-e plapuma!”, asa ca banii nu trebuie sa stea in calea fericirii voastre.

Buchete-de-mireasa-ieftine

Daca este sa alegeti sa faceti economii la buchetul de mireasa, atunci nu trebuie sa te sperii. Ai la indemana o serie de solutii! Si, cu siguranta, vei fi la fel de minunata, indiferent ce buchet vei avea, fie el si unul ieftin.

Iata cateva „retete’’ pentru un buget mai redus!

Buchet de mireasa ieftin din flori de camp

Natura ne-a oferit mereu solutia salvatoare. O iesire in afara orasului, la o padurice sau pe o pajiste inflorita este tot ce va trebuie. Culegeti cateva plante de camp mai solide chiar si medicinale, cum ar fi: ciubotica-cucului, coada-soricelului, dar si floarea-soarelui sau cateva spice de grau.

Combinati-le dupa cum va place si veti obtine un buchet de mireasa ieftin si deopotriva frumos. Asta ca sa nu mai vorbim de originalitate! Asezati coditele la egalitate sau pozitionati-le diferit, daca vreti sa aveti un buchet asimetric sau in cascada. Prindeti-le simplu cu o panglica alba sau asortata cu tinuta voastra.

Cu acest gen de buchet este o singura problema: ce va faceti daca nu este anotimpul vara, cand puteti gasi aceste flori? Nu va ramane decat sa luati in seama o alta varianta, la fel de interesanta si de ieftina.

Buchet de mireasa ieftin din flori de camp

Buchetul miresei ieftin din flori textile

Indiferent de anotimp, aveti la indemana florile textile, pe care vi le puteti confectiona chiar voi. Nu aveti nevoie decat de cateva bucati de material textil, bucati de sarma subtire si panglici pentru prinderea „coditelor’’.

Dar cum sa le confectionati? Exista o serie de tutoriale care va invata rapid mai multe modele. Asamblati-le si iata, aveti unul dintre cele mai ieftine buchete de mireasa.

Buchetul miresei ieftin din flori textile

Buchet mireasa ieftin cu  flori de gradina

Fie primavara, fie vara sau toamna, gradinile personale sunt o sursa importanta de flori pentru buchete de mireasa ieftine. Culegeti oricare cateva tipuri de flori pe care le aveti in gradinile voastre sau ale cunostintelor si finisati buchetul cu panglici, paiete, perlute, lanticuri. Introduceti o crenguta de Mana Maicii Domnului si veti obtine un buchet in cascada…

Buchet mireasa ieftin cu flori de gradinabuchete de mireasa artificiale Buchet de mireasa ieftin din lacramioareLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.