Buchete de mireasa din trandafiri - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din trandafiri

0 Comentarii

Se apropie ziua nuntii… Emotii, stres, griji pentru toate detaliile care trebuie sa va faca nunta cea mai frumoasa din toate cate au existat! Buchetul de mireasa este unul dintre cele mai importante accesorii, iar daca alegeti un buchet de mireasa din trandafiri, veti fi cu adevarat deosebite! Buchetul de mireasa din trandafiri este un accesoriu elegant, care confera distinctie si rafinament purtatoarei sale.

Buchetul mireasei din trandafiri galbeni

Trandafirul este o floare adaptabila, avand diferite culori, apartinand mai multor subspecii.
Culoarea este, poate, primul dintre criterii. Fiecare mireasa isi va alege buchetul din trandafiri mai ales in functie de culoare, apoi in raport cu alte criterii, precum forma buchetului, numarul de trandafiri pe care acesta il contine, accesoriile care intregesc buchetul (panglici, perle etc).
Va recomandam trei modele de buchete de mireasa cu adevarat uimitoare.

Buchet de mireasa din trandafiri multicolori

BUCHETUL MIRESEI DIN TRANDAFIRI – „ROMANTIC’’

Pentru a avea un astfel de buchet va trebuie un numar impar de trandafiri. Daca vreti un buchet mai mic, atunci sapte trandafiri va sunt suficienti; pentru unul mediu sunt necesari 9-11 trandafiri, iar pentru unul mai mare va trebuie 11-17 trandafiri.

Culoarea este la latitudinea voastra. Dar daca doriti sa va asortati buchetul cu accesoriile pe care le purtati, atunci trebuie sa alegeti niste trandafiri in ton cu acestea.

Buchet mireasa din trandafiri roz

Exista si o alta modalitate mai aparte, si anume aceea de a alege orice culoare de trandafiri si de a asorta numai panglica buchetului de mireasa din trandafiri cu eventualele culori din tinuta voastra.
Daca rochia si accesoriile sunt albe in totalitate, este si mai simplu. Alegeti orice culoare va place si fiti sigura ca este totul in regula. In definiv, orice floare este frumoasa in felul ei!
Daca revenim la denumirea buchetului de mireasa din trandafiri, si anume „Romantic’’, trebuie sa stiti ca o funda aplicata aparent naiv in jurul coditelor florilor, care atarna putin in afara buchetului, este exact ceea ce trebuie pentru a obtine un aspect romantic.

Buchete-de-mireasa-din-trandafiri-albi

BUCHET DE MIREASA DIN TRANDAFIRI – „SENZUAL’’

Acest buchet este unul cu totul aparte, pentru o mireasa care vrea sa epateze pur si simplu.
Trandafirii alesi de voi sunt prinsi intr-un buchet rotund, de marime medie, dar inconjurati in mod cu totul… senzual de cateva pene albe, roz sau de orice alta culoare doriti voi. Accesoriile voastre va pot da un indiciu clar despre culoarea acestor pene minunate si deosebite. Combinatiile sunt numeroase, asa ca nu va abtineti de la a fi creative si originale in aceasta zi speciala a vietii voastre!

Buchet-de-nunta-din-trandafiri

BUCHET PENTRU MIREASA DIN TRANDAFIRI – „VIS DE MARGARITAR’’

Un buchet cu totul si cu totul special este cel cu trandafiri si margaritar. Combinatia dintre cele doua tipuri de flori este unica.

Florile mici de margaritar apar ca niste „lacrimi’’ minuscule ale trandafirilor bogati.
Acest buchet de mireasa minunat din trandafiri poate fi realizat din diferite tipuri de trandafiri si albii si minusculii clopotei de margaritar. Efectul obtinut va fi spectaculos. Albul florilor de margaritar va contrasta placut cu orice culoare pe care o alegeti. Fie ca trandafirii vor fi rosii ca focul sau roz, efectul este la fel de incantator.

Buchete de mireasa din trandafiri rosii

Indiferent ce model de buchet de mireasa din trandafiri veti alege, veti arata uimitor. Trandafirul este floarea elegantei, a rafinamentului, o floare ce incanta toate privirile prin robustetea sa, combinata in mod cu totul surprinzator cu finetea unei flori catifelate, cu petale parfumate. El poate fi comparat cu femeia insasi: fina, rafinata, fragila, dar, in acelasi timp, puternica si impunatoare…

Buchet mireasa din trandafiri albiBuchete de mireasa din trandafiri mov si rozCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.