Buchete de mireasa din orhidee - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din orhidee

0 Comentarii

Buchetul de mireasa este extrem de important in ziua nuntii. Este o declaratie de stil si rafinament, depasind limita buchetului floral simplu care trebuie doar sa insoteasca mireasa. De aceea, buchetele de mireasa din orhidee sunt cele mai potrivite pentru acelea care doresc sa arate cu totul aparte in ziua inegalabila a nuntii. Orhideea este o floare exotica si, prin urmare, buchetele de mireasa din orhidee sunt spectaculoase, atractive, avand chiar capacitatea de a transforma o tinuta simpla, clasica, intr-una deosebita, prin simpla lor prezenta printre accesoriile miresei.

Buchete de nunta orhidee

Exista o larga varietate de specii de orhidee si posibilitati infinite de a realiza buchete de mireasa din orhidee unice si extrem de frumoase, pentru toate gusturile. Paleta coloristica este si ea surprinzatoare, de la alb, la roz, mov, galben si chiar verde, ceea ce este putin mai neobisnuit pentru o floare, nu?

Buchete mireasa orhidee

BUCHETE DE MIREASA DIN ORHIDEE ALBE

Buchete de mireasa minunate din orhidee albe pot fi facute in intregime din Phalenopsis albe. Sunt orhidee de dimensiuni mai mari, de aceea nu trebuie sa grupati mai mult de cinci-sapte flori intr-un asemenea buchet.

Buchetele de mireasa din orhidee albe pot fi prinse cu ajutorul unor panglici in culorile celorlaltor accesorii. Astfel, daca rochia de mireasa este presarata cu margele sau flori albastre, cea mai buna alegere pentru panglica buchetului este, normal, una albastra, pentru un efect absolut minunat.
Asortarea se poate realiza in cazul oricarei culori, mai ales ca albul orhideelor permite si incurajeaza acest lucru.

BUCHETE DE MIREASA DIN ORHIDEE IMPERIALE

Fiind flori curgatoare, daca nu le scurtati coditele, puteti avea buchete in cascada. Adaugati si cateva frunze verzi si cateva fire de margaritar si veti fi detinatoarea unui buchet de mireasa din orhidee unic, despre care invitatii vor vorbi mult timp!

Dar daca nu doriti sa folositi acest tip de orhidee cu florile mai bogate, atunci sigur vi se va potrivi un buchet de mireasa din orhidee Dendrobium albe. Florile sunt mai micute, prezente intr-un numar mai mare pe creguta. Sunt indicate buchetele „curgatoare’’ pentru a va putea bucura pe deplin de lungimea tulpinitelor, dar puteti realiza si buchetele rotunde. In ultimul caz, adaugati siraguri fine de perlute sau panglici cu aplicatii cu cristale si veti fi surprinzatoare!

BUCHETE DE MIREASA DIN ORHIDEE MOV

Cel mai usor de realizat este buchetul de mireasa din orhidee Dendrobium mov. Ele sunt cele mai raspandite si, de ce sa nu recunoastem, printre cele mai ieftine. Aceasta nu le face insa mai putin frumoase! Culoarea vie si petalele catifelate fac din aceste flori o atractie, ca sa nu mai vorbim de rezistenta lor!

BUCHETE DE MIREASA DIN ORHIDEE MOV

Aveti nevoie de un numar mai mare de fire de orhidee, deoarece tulpinitele sunt foarte subtirele. Prezenta florilor deschise mai mult catre partea de jos si boboceii din partea de sus ajuta la realizarea unui buchet de mireasa rotund foarte frumos, bogat si atractiv.

Miresele cele mai pretentioase pot alege orhidee mov din specia Cymbidium. Acestea sunt absolut fantastice! Mai carnoase, mai mari si aducand ba cu o narcisa mov uriasa, ba cu un crin imperial, aceste orhidee nu au nevoie de un finisaj aparte, ci pot fi prinse simplu, cu un fir metalic sau o panglica, de preferinta tot mov. Este un buchet elegant, rafinat, cu totul deosebit.

BUCHETE DE MIREASA DIN ORHIDEE IMPERIALE

Orhideele imperiale se regasesc in nuante de mov, roz, auriu, alb sau verde. Ceva mai scumpe, dar aparte, aceste orhidee se regasesc adeseori printre preferintele mireselor. Marimea lor cere un numar mai mic de flori in buchet sau incadrarea acestora intre orhidee de dimensiuni mai mici.
Aceste buchete de mireasa merg foarte bine prinse cu benzi stralucitoare de organza, tivite simplu sau cu tull…

Orhideele sunt speciale, iar o mireasa cu un astfel de buchet va fi cu adevarat deosebita!

Buchete orhidee pentru mireasa Buchet de mireasa cu orhidee Buchete de mireasa din orhidee si trandafiriCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.