Buchete de mireasa din lalele - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din lalele

0 Comentarii

De ce buchete de mireasa din lalele? Pai… Laleaua este o floare de primavara minunata, frageda, care te inspira si te face sa te simti mai proaspata si mai vesela. Iubitoarele lalelelor, fie ca sunt nascute sau nu primavara, sigur isi vor dori sa le aiba si in ziua nuntii. Aceste buchete de mireasa din lalele sunt potrivite mireselor romantice.

Buchet de mireasa din lalele albe

Lalelele sunt de culori dintre cele mai diverse, unice sau in degradeuri. Buchetele de mireasa din lalele pot varia si ele in functie de preferintele miresei.

Insa, cu atatea culori, si mireselor le va fi foarte greu sa aleaga. De aceea, ar trebui sa isi fixeze niste criterii care sa le ajute sa decida ce buchet din lalele sa poarte in ziua nuntii.

Buchete mireasa din lalele galbene

BUCHETE DE MIREASA REALIZATE DIN LALELE IN CULORI UNICE

Buchetele de mireasa in culori unice vizeaza aspectul florilor din buchet, in sensul daca sunt toate la fel sau nu, fie ca sunt toate de aceeasi culoare sau toate sunt in degradeuri.

Miresele trebuie sa decida mai intai daca doresc lalele in culori simple sau in degradeuri.

Daca aleg prima varianta, miresele trebuie sa isi asorteze culoarea florilor cu nuanta accesoriilor sau cu rochia de mireasa.

BUCHETE DE MIREASA DIN LALELE IN CULORI UNICE

Desigur, si alegerea poate fi dupa simplele preferinte ale celor in cauza. De la rosu, la galben, roz, mov, alb, lalelele pot fi combinate cu anumite elemente ornamentale, precum margelele, paietele, siragurile de margele sau de cristale.

Daca doriti ca florile din minunatele buchete de mireasa realizate din lalele sa fie in degradeuri, trebuie sa acordati o si mai mare atentie detaliilor. O culoare este usor de asortat, dar cu doua este mai dificil.

Nici in privinta finisajelor buchetului nu este prea usor, prea simplu. Nu ati vrea sa va scape din neatentie vreun ,,dezacord’’ coloristic.

Intrucat toate florile buchetului de mireasa din lalele sunt la fel, nu trebuie sa ne straduim sa le asezam intr-un mod aparte. In schimb, le  puteti aseza in buchete rotunde sau in buchete curgatoare.

buchet mireasa cu lalele

Pentru ultimul model, asezati tulpinile lalelelor in scara, avand grija deosebita la prinderea coditelor, unele (cele din varful aranjamentului) ramanand prea scurte. Nu este o problema! Va puteti ajuta de betisoare si sarmulite speciale, cu care le puteti prelungi usor.

Pentru imbracarea coditelor, indiferent de modelul ales, aveti la dispozitie materiale fine: organza, satin, catifea, in culori care sa se asorteze cu florile alese sau restul tinutei voastre.

BUCHET MIREASA DIN LALELE IN CULORI VARIATE

Cele mai indraznete mirese pot alege mai multe culori pe care sa le insereze in buchetele lor.

Puteti aseza in centrul aranjamentului lalelele mai deschise la culoare, iar pe cele mai inchise, pe margine. Pentru prinderea coditelor acestor buchete de mireasa din lalele se poate folosi siragul de perlute sau materiale moi (organza, satin, matase).

BUCHET MIREASA DIN LALELE IN CULORI VARIATE

Daca iubiti degradeurile deopotriva cu simplele culori, atunci puteti combina cele doua tipuri si se poate obtine un efect special asezand in centru lalelele monocolore, iar pe marginea buchetului pe cele in degradeuri.

De asemenea, daca plecati din centrul buchetului cu lalelele cele mai inchise la culoare si mergeti catre margini cu cele mai deschise, veti obtine un buchet in degradeur, dar nu din degradeul petalelor, ci din modul de aranjare a florilor…

Buchet de mireasa din lalele colorate Buchet mireasa cu lalele galbenebuchet de trandafiri cu lalele albe si trandafiri rosiiCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.