Buchete de mireasa din hortensii - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din hortensii

0 Comentarii

Hortensia este o floare foarte frumoasa, potrivita pentru realizarea unui buchet de mireasa din hortensii simple sau in combinatie cu alte flori. Bogatia de culori permite combinarea ei in orice tip de buchet, iar frumusetea ei o face sa se poata asorta cu orice tip de floare, mai simpla sau mai pretentioasa.

Sunt multe mirese care adora hortensiile si vor sa aiba un buchet numai din aceste flori  minunatele. In functie de accesorii si de locatie, se pot realiza buchete de mireasa din hortensii roz, albastre, albe, rosii sau bordo, o alta nuanta de rosu, ceva mai puternica.
Fiind o floare de vara, hortensia este foarte frumos mirositoare si accesibila. Se stie ca majoritatea nuntilor au loc vara, de aceea mireselor nu le va fi prea greu sa procure aceste flori minunate.

Buchetele pot fi de la alb imaculat, pana la combinatii in aceleasi tonuri, adica de la alb simplu, pana la combinatii de alb-roz-mov, alb-roz-rosu etc. Inserati si unele cu degradeuri de alb si verde pe marginile buchetelor, pentru a da o nota de proaspat, de crud.
Coditele se pot prinde cu bentite colorate sau albe, cu siraguri de margele sau se pot decora cu brose cu cristale.

mireasa cu buchet de hortensii

Chiar daca buchetul include numai hortensii, puteti incerca sa il potriviti cumva cu anotimpul in care are loc nunta, din punct de vedere coloristic, desigur!
Primavara puteti opta pentru un buchet de hortensii roz, albe si cele cu degradeuri de verde si alb. Panglicile pot fi de aceleasi culori sau se pot inlocui cu siraguri de perlute aurii.

Vara ofera si ea numeroase optiuni coloristice. O imagine foarte vie, foarte proaspata, poate fi creata prin combinarea tuturor culorilor de hortensii, in special cele rosii sau bordo, poate mai putin cele albastre, daca nu le doriti neaparat sau daca nu este culoarea voastra preferata chiar albastrul!

buchet cu hortensii si trandafiri albi

Pentru toamna se remarca acelasi bordo, dar si movul, iar panglicile cele mai adecvate sunt cele maronii sau bordo.

Iarna este un anotimp „alb’’, dar putem utiliza in buchete si hortensii albastre, alaturi de cele albe. Daca prindeti tulpinitele cu un snur rosu-verde, efectul va fi unic!

Buchet de mireasa din hortensii si alte plante

De asemenea, daca nunta are loc in alt anotimp decat vara, alaturi de hortensiile procurate de la florarie, puteti achizitiona flori de sezon , „asortandu-va” de data aceasta cu anotimpul: lalele, narcise, zambile bogate – primavara, flori de camp sau bujori – vara, crizanteme si crini – toamna si vasc si crengute de brad – iarna…

In functie de preferintele fiecareia, buchetele pot cuprinde, pe langa hortensii, orice floare: orhidee, trandafiri, lacramioare, cale etc.

buchetul miresei cu hortensii si trandafiri roz buchet mireasa hortensii si bujori buchete mireasa cu hortensii rosii buchetul miresei din hortensii albe buchet din hortensii si alte plante Buchete mireasa hortensii buchetul miresei cu hortensii albastre buchet de nunta cu hortensiiLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.