Buchete de mireasa din frezii - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din frezii

0 Comentarii

Buchetele de mireasa din frezii sunt o incantare! Frezia este o floare parfumata, mica, tulpinitele sale fiind foarte fragile. Pentru realizarea unor asemenea minunatii de buchete puteti alege numeroase frezii care de care mai parfumate si atragatoare.

Buchete de mireasa din frezii multicolore

buchet cu frezii si alte flori

Daca doriti un buchet foarte viu, atunci trebuie sa folositi in buchetele voastre frezii de diferite culori. Exista frezii galbene, albe, roz, mov si in degradeuri ale culorilor anterior amintite.

buchete cu frezii

Luati un numar ceva mai mare de frezii si prindeti-le elegant cu panglici subtirele, colorate, ale caror capete sa atarne usor, in lungimi diferite. In felul acesta, buchetul pare a fi ca dintr-o poveste, al unor printese, nimeni altele decat… voi!

Utilizati panglici de culori diferite sau numai verzi, pentru a potenta infuzia de culori.
De asemenea, panglicile pot fi asortate cu florile din buchet sau pot fi asortate cu alte accesorii pe care le purtati, de la albe, rosii, galbene, albastre, roz sau chiar maronii sau negre, pentru miresele nonconformiste si care nu au superstitii.

Buchete de mireasa din frezii de aceeasi culoare

Exista si mirese care isi doresc ca florile din buchetele lor sa aiba o singura culoare. Este foarte usor! Asa cum va spuneam, freziile sunt de nenumarate culori si va va fi foarte usor sa alegeti exact ceea ce va place sau ceea ce se asorteaza exact cu accesoriile voastre, cu rochia, cu bijuteriile etc.

buchetul miresei cu frezii

Mireselor le sta bine cu orice floare, dar, daca sunteti blonde natural, atunci puteti alege niste frezii mov sau rosii, pe care sa le prindeti fin cu panglici verzi, rosii sau mov sau chiar toate trei deodata. Efectul va fi unul de contrast cu tenul vostru si culoarea pielii mainilor, facand din buchetul purtat simplu un accesoriu de baza in definirea unei tinute aparte.

Persoanele brunete pot alege niste frezii galbene sau portocalii, pe care sa le prinda cu benzi mai late de organza gri sau albastre. Socul contrastului, desi existent, este fin si are menirea de a va sublinia trasaturile.

Buchete de mireasa din frezii si alte flori

Chiar daca va doriti un buchet numai din frezii, nu strica sa introduceti si alte flori, din alte specii. Cu freziile merg foarte bine lacramioarele, de exemplu. Buchetul va fi de o finete extraordinara, iar prinderea sa cu niste ace cu capete de perlute sau de cristale va definitiva acest minunat aranjament.

Buchete de mireasa din frezii multicolore

Freziile merg la fel de bine si cu calele sau trandafirii. Aspectul bogat al acestor doua tipuri de flori vor completa fragilitatea freziilor, iar buchetul va parea ceva mai plin…

In orice varianta ar fi, firelor de frezii le puteti adauga frunzulitele lor fine sau chiar accesorii din perle, agate, ochi de tigru, jadeit, prinse pe tije argintii sau aurii. Buchetul va deveni o bijuterie aparte!

buchet-nunta-cu-frezii buchet-mireasa-cu-flori-de-primavara-si-frezii buchet-mireasa-cu-trandafiri-si-frezii buchet-de-mireasa-galben-cu-frezii buchet-de-mireasa-cu-frezii-roz buchet-de-mireasa-cu-frezii-si-flori-de-camp

buchete mireasa din frezii buchet de frezii galbene buchetul miresei din frezii si alte flori

[widget id="rssimages-7"]