Buchete de mireasa din flori de camp - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din flori de camp

0 Comentarii

Anotimpurile calduroase aduc nunti in aer liber, in natura. Aici totul este mai viu, mai frumos, atmosfera este lejera, relaxanta. Aceasta nota se va regasi atat in tinute (rochii, costume, voaluri, pantofi), cat si in accesorii, printre care si in buchetele de mireasa. Miresele care aleg sa isi organizeze nunta in natura sunt unele nonconformiste. Iubesc natura in stare pura, fara prea multe artificii si interventie a mainii omului. Prin urmare, ele nu vor dori nici buchete prea sofisticate, prea „muncite”… Dar aceasta nu inseamna ca nu sunt sau ca nu trebuie sa fie elegante sau frumoase aceste buchete! In schimb, nota eleganta poate fi data de combinatia de flori care pot intra in structura acestui buchet.

modele de buchete cu flori salbatice

Ce flori ar putea intra intr-un buchet de mireasa din flori de camp?
Aparent este o intrebare… naiva! Flori de camp … Ce inseamna insa flori de camp? Care sunt acestea? Adevarul este ca exista o multitudine de flori de camp, de la unele foarte cunoscute, pana la unele… de care nimeni nu a auzit!

Buchete de mireasa din cele mai cunoscute flori de camp
Cele mai cunoscute flori de camp sunt plantele medicinale. Ele sunt spontane, adica nu sunt plantate de catre om. Puteti include in buchetele voastre: ciubotica-cucului, coada-soricelului, izma sau menta, musetelul.

mirease cu buchete din flori salbatice

Buchetul va fi verde, viu, cu pete de culoare alba sau galbena. Mirosul va intregi farmecul buchetului, iar finetea acestor flori de camp va face din buchet un accesoriu elegant, in deplina armonie cu acel cadru natural in care are loc evenimentul.

Papadia este si ea potrivita pentru un buchet de mireasa din flori de camp. Fie ca este neinflorita, fie ca se prezinta cu minunata floare galbena, papadia este la fel de frumoasa si de placuta.

buchete cu flori salbatice

Macul rosu, care imbraca fermecator campiile, este exceptional. Exista insa o problema cu macii, din cauza sensibilitatii lor, petalele fiind foarte fragile si cazand foarte repede. De aceea, trebuie sa folositi maci neinfloriti, care sa poata rezista macar pana a doua zi dimineata, adica pana la finalizarea petrecerii.

Buchete de mireasa din cele mai putin cunoscute flori de camp
Martisorul, numit si sclipete, este o floare galbena, care poate face parte cu succes dintr-un buchet de mireasa din flori de camp. Este o floare micuta, care merge foarte bine in combinatie cu unele mai mari, cum ar fi stanjenelul de balta sau chiar cu barba-caprei sau cu galbenelele de munte.

Buchet mireasa din flori de camp

Buchetele de mireasa din flori de camp sunt foarte naturale si incantatoare. Floricele pot fi prinse cu snururi bej sau verzi, pentru conservarea aspectului natural…

Iar daca nu va doriti un buchet din flori de camp, nu uitati ca aceste flori pot fi incluse in orice buchet, indiferent de locatie sau de alte accesorii. Ele pot completa gama coloristica sau pot asigura contrastul. In orice caz, nu le ocoliti!

Buchet din flori de camp Buchete mireasa din flori de camp Buchet mireasa flori de campCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.