Buchete de mireasa din floarea soarelui - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa din floarea soarelui

0 Comentarii

Buchete de mireasa din floarea soarelui: Miresele aleg buchete din ce in ce mai interesante, cum sunt cele din flori de camp diverse sau din floarea-soarelui.

buchet de mireasa cu floarea soarelui

Daca facem abstractie de faptul ca floarea-soarelui este o planta industriala, ea este una foarte frumoasa. Combinatia de galben, negru si verde pare optima pentru un buchet pe cat de interesant si de original, pe atat de atractiv si elegant. Floarea-soarelui are o tulpina lunga si relativ solida. Frunzele nu sunt pe masura acesteia, dimensiunile lor fiind mai reduse. Iubitoarele buchetelor lungi vor gasi in floarea-soarelui planta perfecta.

nunta cu aranjamente de floarea soarelui

Ce tipuri de buchete putem realiza din floarea-soarelui? Avem la dispozitie mai multe variante, care de care mai interesante si elegante.

Buchete de mireasa din floarea-soarelui si flori de camp

Un buchet cu totul special este cel realizat din floarea-soarelui si diferite flori de camp. Combinati plante de dimensiuni diferite.

Astfel, robustetii florilor galbene opuneti sensibilitatea si rafinamentul macilor sau a galbenelelor de munte.

Nufarul poate sustine un buchet in care nu doriti sa includeti mai mult de una sau trei fire de floarea-soarelui.

buchet de nunta cu floarea soarelui

Cateva frunze de brusture ajuta la incheierea buchetului intr-o maniera romantica, prin invaluirea coditelor in aceste frunze, apoi rulati in jurul lor panglici late din satin sau catifea, daca vreti sa pastrati nota robusta.

Buchete de mireasa din floarea-soarelui si spice de grau

Daca iubiti notele rustice, atunci buchetele de mireasa din floarea-soarelui si spice radiante de grau sunt o alegere minunata! Ideea de natura este surprinsa perfect de aceasta combinatia ingenioasa. Va rezulta un aranjament usor rebel, cu dimensiuni diferite ale plantelor ce compun buchetul. In plus, formele diferite se imbina perfect, iar simetria coloristica este si mai interesanta.

Buchetele acestea lungi pot fi prinse cu niste funde mari, ample, de culoare rosie. Este cea mai buna alegere, punand in contrast negrul din centrul florii-soarelui si galbenul, dar si verdele tulpinilor si al frunzelor cu acelasi rosu din funditele prinse.

mireasa cu buchet din floarea soarelui

Buchete de mireasa din floarea-soarelui ,,sofisticate’’

Daca doriti un buchet care sa atraga toate privirile, foarte sofisticat, atunci realizati o combinatie unica, suprinzatoare, din cinci sau sapte flori de hipericum maroniu, trei, cinci sau sapte flori de brunia argintie, eucalipt si asparagus umbellatuss (sparanghel).

Aceste buchete pot fi rotunde sau in cascada, in functie de dorinta miresei.
Coditele se pot imbraca in benzi mai late din satin sau panglici multicolore, infasurate fara prea multa migala in jurul tulpinitelor si, eventual, al unor frunze inserate in buchetul respectiv…

Trebuie sa alegeti insa flori tinere, asa incat semintele din centru sa nu ajunga la maturitate si sa fie gata sa cada sau sa ingreuneze buchetul.

buchetul miresei cu floarea soarelui Buchet de mireasa din floarea soarelui si alte flori buchete din floarea soarelui buchetul miresei din floarea soarelui Buchete de mireasa din floarea soarelui buchete floarea soarelui buchet mireasa floarea soarelui buchet si aranjamete din floarea soarelui buchet mireasa cu floarea soarelui si trandafiri aranjamente de nunta cu floarea soarelui floarea soarelui la nunta

[widget id="rssimages-7"]