Buchete de mireasa deosebite - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa deosebite

0 Comentarii

Orice mireasa este speciala si ar vrea ca in ziua nuntii sale sa fie si mai frumoasa si in acest context accesoriile si, implicit, buchetele de mireasa deosebite trebuie sa fie unice. Fiecare va cauta sa aiba buchete cu totul speciale, care sa ramana in amintirea nuntasilor vreme indelungata sau care sa apara intr-un mod aparte in fotografiile de nunta. Interesant este ca exista o multitudine de solutii, de modele de buchete de mireasa deosebite, dintre care fiecare mireasa va putea alege ceea ce isi doreste si i se potriveste cu rochia, bijuteriile sau locatia.

Buchet de mireasa deosebit din anemone

Proaspete, fascinante, anemonele sunt surprinzatoare si ofera mult intr-o combinatie bogata, intr-un buchet de nunta. Coditele pot fi legate cu o bentita fina de organza sau de satin.
Diversitatea coloristica face din aceste flori sa creeze un buchet adaptabil, potrivit in mai multe situatii si combinatii vestimentare.

Buchet de mireasa deosebit din anemone

Buchetul miresei deosebit din orhidee, lalele si flori de piatra

Miresele mai sofisticate pot alege un buchet alcatuit din orhidee, lalele de culoarea prunei si flori de piatra. Combinatia coloristica este cu totul surprinzatoare.

Nuanta puternica a prunelor regasita in lalele, alaturi de verdele palid al florilor de piatra si de galbenul „murdar’’ al orhideelor bogate fac ca buchetul de mireasa sa fie unul neobisnuit.

Buchetul miresei deosebit din orhidee, lalele si flori de piatra

Model de buchet de mireasa deosebit din mai multe tipuri de orhidee

Orhideea este o floare nu numai frumoasa, dar si de diferite feluri.
Orhideele sunt de culori care de care mai frumoase, de la alb cristal pana la visiniul aproape negru sau chiar verdele crud. Imaginati-va o combinatie nu numai coloristica, dar si sub aspectul marimii sau grosimii petalelor.

Model de buchet de mireasa deosebit din mai multe tipuri de orhidee

Adaugati mini cale albe sau visinii, pentru a rupe „tenta’’ si a da o nota si mai sofisticata buchetului.

Buchet deosebit din trandafiri, bujori si frunze de artar

Pentru un aspect vintage al buchetului de mireasa, trandafirii pot fi combinati cu bujori roz pal si cateva frunze de artar. Culoarea trandafirilor poate varia de la galben inchis, galben pal, roz deschis si roz pal.

Incheierea buchetului poate fi realizata cu ajutorul unei bentite late de jakart. Frunzele de artar potenteaza combinatia florala si ii confera o nota de autenticitate.

Buchet deosebit din trandafiri, bujori si frunze de artar

Buchet de mireasa deosebit din plante exotice

Multe dintre mirese iubesc plaja si tot ce inseamna ea. Gandul la vegetatia abudenta din zona padurilor tropicale, la valurile pe cat de zgomotoase, pe atat de linistitoare ale marii sau oceanului, atingerea nisipului fin, toate pot fi anticipate printr-un buchet cu totul si cu totul exceptional.

Buchet de mireasa deosebit din plante exotice

Frunze ale unor plante exotice din Caraibe pot fi combinate cu frunze de bananier, papirus, orhidee, plante cataratoare etc. Aceste buchete se preteaza cel mai bine la nuntile care au loc pe plaja sau intr-o locatie specifica statiunilor de la mare, ca sa nu mai vorbim de nuntile excentrice, care au loc pe insule exotice…

Dupa cum se poate observa, daca vreti sa straluciti cu adevarat si cu ajutorul buchetului, aveti la indemana numeroase solutii, numeroase modalitati prin care sa iesiti in evidenta!

Buchet de mireasa din flori exoticebuchet mireasa din flori exoticebuchet deosebit din flori portocaliiLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.