Buchete de mireasa de toamna - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa de toamna

0 Comentarii

Toamna este anotimpul in care se numara bobocii, dar este si anotimpul nuntilor romantice. Daca va numarati printre miresele care si-au planificat nunta toamna, atunci sigur veti fi interesate si de buchetele de mireasa de toamna cele mai inspirate.

Pentru a putea gasi buchetul de mireasa pentru toamna, trebuie sa va stabiliti punctul de plecare. Acesta poate fi, in functie de domeniul vostru de interes: tema nuntii, culoarea centrala a nuntii (rochia miresei, accesoriile sale, rochiile domnisoarelor de onoare etc.), florile preferate, forma buchetului etc.

nunta toamna buchet de mireasa

BUCHETE DE MIREASA DE TOAMNA IN FUNCTIE DE TEMA NUNTII

Desigur ca, nunta fiind toamna, tema nuntii nu poate fi alta decat rodnicul anotimp.
Luati in considerare florile specifice toamnei sau alte simboluri ale acesteia. Astfel, crizantemele, floarea-soarelui, dalia, crinul, gladiola, trandafirul, mai rusticul motul-curcanului sau strugurele si frunzele aramii se pot insera minunat in buchetele de mireasa de toamna.

Aveti la dispozitie o multitudine de combinatii, forme si accesorii care sa conduca la realizarea celui mai potrivit buchet de mireasa de toamna. Daca doriti o infuzie puternica de iz tomnatic, combinati cat mai multe tipuri de plante de toamna, inclusiv o crenguta de vie cu un carcel sau chiar cu un struguras. Efectul va fi fantastic! Nici ca ati putea surprinde mai mult esenta toamnei!

modele de buchet de mireasa pentru toamna

Unele plante duc mai mult cu gandul la natura pura, cum ar fi floarea-soarelui, motul-curcanului, fara a parea prea pretentioase, dar ramanand la fel de frumoase. Trandafirul, dalia, crizantema dau o nota de eleganta mai aparte, iar combinatia lor nu poate fi decat atractiva si inspirata.

Realizati buchete curgatoare, in cascada, sau unele rotunde, aparent mai simple, dar migalos imbinate, intr-o perfectiune insesizabila, dar atat de placuta privirii! Coditele pot fi invaluite intr-un material fin, gen satin, organza. Siruri de margele sau de perle aramii ar putea completa surprinzator de placut buchetul de mireasa de toamna.

BUCHETUL MIRESEI PENTRU TOAMNA IN FUNCTIE DE CULOAREA CENTRALA A NUNTII

O asemenea bogatie de culori ofera posibilitatea respectarii unei teme coloristice a nuntii. Din fericire, aceleiasi culori ii corespund deopotriva atat trandafiri, cat si dalii, crizanteme, crini etc.

Daca alegeti albul pentru buchetele de mireasa de toamna, atunci aveti de ales intre crini albi, dalii albe, crizanteme albe sau trandafiri albi, nemaivorbind de dimensiunile variate ale florilor, din care se pot realiza variante ale aceluiasi model de buchet.

Pentru cele ce prefera rosul, trandafirii rosii, daliile rosii, gladiolele rosii si crizantemele rosii sunt solutiile oferite de acest minunat anotimp.

idei pentru buchetul miresei toamna

Movul motului-curcanului sau al crizantemelor le face pe plac si iubitoarelor acestei culori…

Sa nu uitati sa finalizati buchetele apeland la o varietate de accesorii, precum panglicile, siragurile de margele sau de perlute, satinul, organza etc.

Lasati inspiratia sa isi spuna cuvantul atunci cand va realizati aceste buchete de mireasa de toamna minunate!

buchetul miresei toamna Buchete mireasa pentru toamna buchet de nunta cu flori de toamna buchet din trandafiri portocalii pentru toamna buchet mireasa toamna mireasa cu flori de toamna buchet de flori de toamna pentru mireasa Buchete de toamna pentru mirese Buchet de mireasa cu floarea soarelui buchet de mireasa cu flori de toamna buchet de mireasa pentru nunta facuta toamnaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.