Buchete de mireasa curgatoare - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa curgatoare

0 Comentarii

Exista o multime de forme de buchete de mireasa, printre care se afla si buchetele curgatoare deosebit de romantice si atractive. Miresele care doresc sa aiba o tinuta deosebita pot alege acest tip de buchet care le va spori farmecul, facandu-le sa arate si mai frumoase. Din ce  putem confectiona acest gen de buchete de mireasa? La ce fel de flori putem apela? Cum putem sa decoram buchetul? Raspunsurile sunt numeroase, dar… simple. Orice buchet trebuie realizat, in principal, in functie de preferintele mireselor. Niciunul dintre accesoriile lor nu poate incalca aceasta regula. Ele sunt primele care trebuie sa agreeze orice articol pe care il poarta, de la rochie, voal, bijuterii, pana la incaltaminte si buchet.

modele buchete mireasa flori curgatoare

Buchete de mireasa curgatoare din orhidee

Incantatoarele orhidee ne ofera atatea solutii pentru orice tip de buchet, nu numai pentru buchete de mireasa curgatoare. Variatele de culori si tulpinitele bogate in flori minunate le recomanda pentru buchetele de mireasa. Buchetele curgatoare sau in cascada sunt foarte usor de realizat.

Luati crengute intregi de orhidee Phalaenopsis sau imperiale si aranjati-le cat mai natural. Prindeti tulpinitele la distante variate fata de cea din capatul buchetului, legati-le cu sarmulite fine, flexibile, invelite in plastic verde sau transparent. Coborati catre varf cu tulpinite din ce in ce mai scurte. Inserati frunze de steelgrass sau lacramioare.

Buchet de mireasa curgatoare din orhidee

Pentru un efect spectaculos, inserati mai multe specii de orhidee. Le puteti pastra in mijloc pe cele mai mari, imperiale, iar pe margini pot ,,curge’’ frumos cele cu floricelele mai micute. Cele mai traditionaliste mirese pot opta numai pentru flori albe, iar celelalte le pot combina in orice fel vor dori: in functie de o anumita culoare sau chiar aleatoriu, pentru un amestec atractiv de forme si culori.

Buchet mireasa curgator din orhidee si trandafiri

Buchete de mireasa curgatoare din flori de camp

Nu toate florile de camp au coditele foarte lungi, incat sa puteti crea buchete curgatoare cu foarte mare usurinta, dar aceasta nu inseamna ca nu o puteti face! Daca doriti un asemenea buchet, de doua ori incantator, o data prin forma, alta data prin felul florilor, trebuie sa fiti atente numai la modul de prindere. Utilizati aceleasi sarmulite sau panglicute pentru o prindere cat mai eficienta.

Puteti combina maci, floarea–soarelui, musetel etc. Floarea-soarelui va va asigura suportul necesar, fiind ceva mai robusta si poate constitui baza buchetului vostru.

Buchete de mireasa curgatoare din flori de camp

Buchete de mireasa curgatoare din trandafiri

Pentru acest gen de buchet, cea mai buna alegere sunt trandafirii de gradina in combinatie cu cei mai robusti. Trandafirii de gradina sunt mai mici si mai multi pe o tulpinita. Ei se pot prinde simplu pe tulpinele celorlalti, catre varful buchetului, creandu-se efectul de „curgere’’.

Secretul este aceeasi atentie la detaliile prinderii tuturor florilor. Pe margini pot aluneca cei mai micuti trandafiri, iar in mijloc asezati-i pe cei mai bogati. Efectul va fi surprinzator!

Buchetele de mireasa curgatoare sunt un accesoriu deosebit, pentru o mireasa eleganta si romantica…

Buchete de mireasa curgatoare din trandafiri Buchet mireasa flori curgatoare din trandafiri albi

[widget id="rssimages-7"]