Buchete de mireasa albe - Mireasa Perfecta.ro

Buchete de mireasa albe

0 Comentarii

Buchetele de mireasa din flori albe sunt o provocare, desi… nu ar parea! Exista numeroase mirese care prefera ca toate accesoriile, precum: rochia, voalul, bijuteriile sa fie albe si chiar si buchetul de mireasa  sa fie realizat in intregime din flori albe. Interesant este ca, indiferent de anotimp, miresele au din ce sa isi confectioneze aceste minunate buchete din flori albe, intrucat exista o mare gama de flori de aceasta „nonculoare”, pentru toate gusturile si preferintele.

Buchete de mireasa din flori albe de trandafir

Nu trebuie sa uitam ca, in afara de florile naturale albe, exista si varianta florilor albe artificiale, in cazul in care mireasa ar dori sa pastreze buchetul cat mai mult.

Buchete de mireasa din flori albe de margaritar

Margaritarul este o floare foarte frumoasa si foarte parfumata. Tulpinitele fine si bogatia de clopotei minusculi asezati pe toata lungimea sa, recomanda aceste floricele pentru buchetele de mireasa din flori albe.

Puteti utiliza in buchete numai aceste floricele sau le puteti combina cu altele, tot albe. Cele simple, adica numai cu fire de margaritar, sunt mai diafane, mai romantice. Marimea lor duce cu gandul la puritate si finete, la vulnerabilitate, asa cum este si mireasa.

Buchete de mireasa din flori albe de margaritar

Pastrati nota de alb inserand siruri de margele sau de perlute albe, fie printre florile de margaritar, fie folositi-le pentru a lega buchetelul.

O alta varianata este sa folositi in partea centrala a buchetului niste flori albe de dimensiuni mai mari, precum orhideea imperiala sau bujorul, iar pe margini asezati lejer fire de margaritar.

Legati buchetelul cu un snur de margele sau cu o bucata subtire de organza sau satin si veti obtine un buchetel cu totul special.

Buchete de mireasa din flori albe de trandafir

Trandafirul este considerat regele florilor, mai ales cand vine vorba de nunta, iar cei albi sunt o adevarata incantare! Chiar daca buchetele in culori unice par monotone, iar buchetul nu contine decat un singur tip de flori, aceasta nu inseamna ca este cu adevarat asa.

O mireasa inventiva va aseza in centru trandafiri albi mai deschisi, iar pe margini va prinde bobocei abia infloriti.

buchetul miresei cu trandafiri albi

Avem posibilitatea de a realiza si buchete din trandafiri albi pe trei nivele. Pentru aceasta, ar trebui sa dispuneti de trandafiri albi de trei dimensiuni sau de deschidere diferita. Ii asezati in scari, in functie de aceste criterii, iar florile, indiferent de forma buchetului, par a se deschide in etape. Efectul vizual va fi mai puternic si mai expresiv.

Buchete de mireasa din flori albe de orhidee

Orhideele sunt flori exotice, spectaculoase. Fie ca alegeti unele mai mici, fie unele mai mari, fie ca le veti combina, buchetele vor arata minunat! Si o singura orhidee este suficienta pentru a fi purtata in locul unui buchet! Frumusetea sa inegalabila o face atat de iubita de catre mirese.

Orhideele Phaelenopsis au mai multe flori pe o crenguta si puteti realiza buchetul dintr-o singura astfel de floare, alaturi de o frunza mai lata, verde, sau alaturi de alte orhidee albe, mai mici, Dendrobium…

Nu uitati ca puteti adauga orice alte elemente decorative, de tipul perlelor, cristalelor, panglicilor de organza etc.

buchete mireasa hortensii albe buchet mireasa gerbera alba buchete mireasa frezii albe buchete de mireasa din lalele albe buchete de mireasa din crizanteme albe buchete de mireasa din cale albe Buchete de mireasa albe Buchete de mireasa din flori albe de orhideeLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.