Buchet de mireasa din nuferi - Mireasa Perfecta.ro

Buchet de mireasa din nuferi

0 Comentarii

Nufarul este o floare considerata monument al naturii, insa in ultima perioada se gasesc pe piata la preturi accesibile pentru frumusetea si unicitatea lor, fapt pentru care se pot realiza buchete de mireasa din nuferi foarte frumoase si elegante.

Buchete de mireasa din nuferi albi

Daca iubiti albul sau daca sunteti de parere ca trebuie sa aveti, alaturi de rochia alba, si un buchet alb, atunci puteti opta pentru un buchet din nuferi albi, extrem de frumos, bogat, in care sa inserati fie niste lacramioare, fie niste trandafiri sau hortensii albe, in functie de cat de amplu doriti sa fie buchetul.

Buchete de mireasa din nuferi albi

Florile cu petale carnoase merg si cu orhideele mai mici sau cu cele imperiale. Cateva fire de steelgrass fac minuni! Aranjati-le simplu, ca pe niste frunze obisnuite, sau dati-le o forma arcuita, care sa invaluie florile pe laterale sau pe deasupra.
De asemenea, puteti avea in buchet numai nuferi albi si restul florilor sa aiba alta culoare. In acest mod, ei vor iesi si mai mult in evidenta.

Buchete de mireasa din nuferi galbeni

Si nuferii galbeni va ofera posibilitatea de a crea buchete unice, elegante, stilate. Ca si in cazul celor albi, puteti decide daca vreti ca intregul buchet sa fie galben sau daca vreti ca singura nota de galben sa fie doar nuferii.

Buchete de mireasa din nuferi galbeni

Cu ce puteti combina nuferii galbeni? Lalelele sunt potrivite sau orhideele mari, imperiale. Cateva crizanteme olandeze sau cateva fire de floarea-soarelui merg de minune. In ultimul caz, natura in stare pura este prezenta. Un element de apa se combina cu unul de pamant, iar efectul este surprinzator. Trandafirii galbeni pot face parte dintr-un asemenea minunat buchet, conferindu-i eleganta si stil.

Un singur nufar sau un grup de trei, pentru o dimensiune usor mai mare a buchetului, alaturi de fire numeroase de lacramioare pot fi un buchet pentru o mireasa eleganta, dar timida.
Ca sa rupeti nota completa de galben, pastrati nufarul galben, dar adaugati alte flori, de alte culori, in functie de preferinte. Hortensiile cu florile mai micute, orhideele Phalaenopsis, trandafirii mici de gradina, care pot fi folositi sub forma crengutelor, pot crea buchete rotunde sau curgatoare. Prezenta unor flori de camp conduce la aparitia unor buchete naturale, iar daca adaugati langa nuferi niste fire de Mana-Maicii-Domnului, obtienti un buchet parfumat, viu, deosebit.

Buchete de mireasa din nuferi roz

Nuferii roz sunt o minune a naturii! Florile lor bogate pot fi combinate cu flori de aceleasi culori sau cu flori multicolorore. Exista o larga gama de flori roz, care pot fi combinate cu acestia, rezultand un buchet pe masura asteptarilor fiecarei mirese in parte.

Buchete de mireasa din nuferi roz

In functie de modul de prindere a coditelor, puteti obtine buchete rotunde sau curgatoare…

Cel mai interesant model din gama buchetelor de mireasa din nuferi nu poate fi altul decat cel realizat dintr-o combinatie de nuferi din toate culorile, cu coditele prinse cu panglici portocalii sau verzi de organza!

buchet cu nuferi Buchet de mireasa nuferi Buchet mireasa cu nuferi galbeni buchetul miresei cu nuferi albiLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.