Buchet de mireasa cu bujori - Mireasa Perfecta.ro

Buchet de mireasa cu bujori

0 Comentarii

Buchetele de mireasa din bujori au devenit un trend in materie de accesorii de nunta. O floare aparent simpla, bujorul incanta prin simplitatea si nobletea sa. Floare bogata, cu petale generoase, bujorul arata minunat in buchetele de nunta din zilele noastre. Reintoarcerea la simplitate, dar la o simplitate eleganta, face ca florile cat mai comune sa fie cautate pentru realizarea buchetelor de mireasa moderne.

Buchete de mireasa din bujori, santini si hortensii

Pentru o mireasa traditionala, se recomanda un buchet realizat din sapte bujori, unsprezece santini si un numar de unsprezece-cincisprezece hortensii. Este un buchet foarte simetric, foarte fin si elegant in acelasi timp.

Puteti insera cateva frunze de bujor pe margini, din loc in loc ori puteti adauga siraguri de margele roz sau albe, dupa preferinte.

Buchete de mireasa din bujori, santini si hortensii

Buchetul miresei cu bujori, trandafiri si santini

O alta varianta de buchete de mireasa este cel realizat din bujori si trandafiri, alaturi de pata verde de culoare, santini.

Buchetul poate fi alcatuit numai din flori albe sau roz, la alegerea miresei, sau, daca doriti, puteti insera deopotriva bujori din ambele culori. Cateva fire de lacramioare pot spori farmecul buchetului, dandu-i un aer misterios.

„Reteta” acestui buchet este urmatoarea: sapte bujori albi sau roz, sapte trandafiri si in jur de cincisprezece – nouasprezece lacramioare.

Daca vreti ca buchetul sa fie si mai interesant, adaugati ornamente din perlute sau paiete printre firele florilor folosite si legati toate aceste tulpinite cu panglici stralucitoare de organza sau satin…

buchet mireasa bujori si trandafiri

Buchete mireasa din bujori si frezii

Dar daca mireasa are mai multe flori preferate, printre care si bujorii? Sau daca aceasta isi doreste un buchet mai colorat? Aveti la dispozitie o combinatie minunata intre mai multe tipuri de flori, care mai de care mai vii, mai colorate. Astfel, parfumatele frezii pot sta alaturi de bogatii bujori, iar un adaos de hortensii albastre nu poate fi decat o solutie inspirata pentru putin albastru care trebuie sa faca parte din tinuta miresei.

Iata care poate fi „reteta” de succes a unui astfel de buchet de mireasa din bujori: sapte bujori roz, cinci trandafiri crem, sase mini trandafiri portocalii, zece fire de frezii albe, zece lisianthus mov si zece fire de frezii portocalii.

Prindeti tulpinitele cu o panglica intr-o culoare preferata sau cu un sirag de margele de culoare albastra, alba sau portocalie. Este un buchet adaptabil, care poate satisface mai multe gusturi…

Buchete mireasa din bujori si freziibuchetul miresei bujori albi buchet mireasa cu flori de primavara buchetul miresei din bujori buchet mireasa bujori si orhidee buchet mireasa bujori galbeni buchet bujori albi buchet mireasa bujori si alte flori buchet mireasa din bujori mov buchet mireasa bujori rosii Buchet-mireasa-bujoriLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.