Top 15 portjartiere pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Top 15 portjartiere pentru mirese

0 Comentarii

Portjartierele pentru mirese sunt un accesoriu opțional pentru cele care vor să aducă ceva nou în viața de cuplu sau pur și simplu pentru femeile care vor să se simtă sexy.

Portjartierele se găsesc în dulapul femeilor de mult timp și au devenit un simbol al sexualității. Portjartierele nu sunt doar pentru mirese, ci se pot purta oricând. Au rolul de a tine dresurile pe picior, dar în același timp sunt și foarte sexy.

portjartiera

Cum să porți portjartiere

  • Dacă te-ai hotărât să te accesorizezi cu o portjartieră pentru mirese în ziua cea mare, atunci învață cum să o porți corect. Portjartierele pentru mirese se trag pe corp sau se închid la spate. Sunt recomandate cele cu sistem de închidere pentru că sunt reglabile. Fixează portjartiera pe pelvis și mergi în sus, puțin peste buric.
  • Apoi trage cu grijă bretelele de pe portjartieră spre picior, fără să le răsucești și prinde-le cu atenție de dresuri.
  • Stai într-o poziție dreaptă în oglindă și ajustează bretelele.
  • După ce ai fixat portjartiera poți îmbrăca lenjeria. Este mult mai practic și ușor atunci când ai nevoie la toaletă.

Alege materialul corect

Clipsurile portjartierelor pentru mirese sunt de obicei din plastic. Optează pentru un material mai dur, cum ar fi metalul. Așa vei avea siguranța că dresurile nu vor ajunge la genunchi. Dinții din metal se potrivesc pe dresuri și, din momentul în care i-ai fixat, vor rămâne acolo întreaga zi.

portjartiera Victoria Secret

Găsește mărimea potrivită

Când ești în căutare de portjartiere pentru mirese, măsoară-ți întâi talia. Portjartiera trebuie să fie destul de strânsă, încât să se fixeze și pe talie și pelvis . Se găsesc în toate mărimile și o poți cumpăra chiar cu o mărime mai mică.

Confecționează-ți singură portjartiera de mireasă

Dacă ai talent la cusut, atunci îți poți crea singură portjartiera de mireasă. Ai nevoie de o bucată de material, ac, ață și niște curelușe. Urmărește tutoriale pe Youtube unde îți explică pas cu pas ce ai de făcut.

Totuși, cel mai bine este să îți cumperi portjartierele de mireasă din magazinele specializate cu aceste produse. Cere sfatul vânzătoarelor și probează toate modelele care îți plac. Cumpără două portjartiere, una pentru ceremonie și una pentru noaptea nunții. Cea din urmă poate să fie chiar colorată, cu aplicații de dantelă sau alte materiale…

portjartiera simpla alba portjartiera si lenjerie intima portjartiera si ciorapi nunta portjartiera sexy portjartiera sexy mireasa portjartiera noaptea nuntii portjartiera mirese portjartiera mireasa portjartiera luna de miere portjartiera cu corset portjartiera alba lenjerie intima cu portjartieraLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.