Top 10 modele de bustieră pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Top 10 modele de bustieră pentru mirese

0 Comentarii

Modelele de bustieră pentru mirese sunt foarte sexy și comode în același timp. Mai demult femeile foloseau bustiera doar ca lenjerie, dar astăzi este folosită și ca să completeze un look.

Bustierele pentru mirese oferă suport sânilor și le dau volum. Modelele diferă între ele. O bustieră poate fi mai mică, terminându-se sub sâni, sau poate ajunge chiar și pe șolduri. Bustiera pentru mirese arată foarte bine pe corp și nu se vede prin rochie.

bustiera alba din dantela

Ține cont de modelul rochiei

Când îți alegi un model de bustieră pentru mirese, ia în calcul și modelul rochiei. Dacă rochia este mulată, alege o bustieră simplă, fără prea multe linii, deoarece rochia va copia exact corpul. Bustierele de mirese se potrivesc foarte bine rochiilor în formă de A, care nu sunt prea strânse pe corp și care sunt croite în mod obișnuit dintr-un material lejer. Bustiera va ridica sânii și îți va da un decolteu frumos. De obicei, au sistem de prindere la spate și sunt reglabile. Nu o strânge prea tare, ci fixeaz-o în așa fel încât decolteul să arate cât mai natural.

Fii atentă la materialul bustierei!

Modelele de bustieră pentru mirese care se găsesc pe piață sunt cusute din foarte multe materiale. Arată bine, însă pune preț pe felul cum te simți în ele și cum se așază rochia. O bustieră dintr-un material foarte fin poate da impresia că rochia cade de pe tine. Probează mai multe bustiere și, dacă e cazul, cumpără mai multe bustiere de mireasă din materiale diferite.

bustiera corset mirese

Măsoară-ți bustul

Înainte de a cumpăra o bustieră de mireasă, măsoară-ți bustul cu un centimetru de croitorie. Îți va fi mult mai ușor și vei economisi timp. Dacă ai sânii mici, alege o bustieră cu push-up pentru a da impresia de volum. Nu purta o bustieră dintr-un material foarte elastic, oricât de comod ar fi, pentru că nu arată bine prin rochie. În plus, bustul mai mare ar putea ieși afară dintr-o astfel de bustieră…

Cu bretele sau fără bretele?

Modelele actuale de bustieră pentru mirese sunt cu bretele sau fără. Ai libertatea de a alege în funcție de rochie. Cele fără bretele sunt sigure, deoarece se fixează cu bandă de silicon ori au bureței din silicon.

bustiera cu bretele corset mirese bustiera-simpla bustiera rochie mireasa bustiera pentru mirese bustiera nunta alba bustiera mireasa

[widget id="rssimages-7"]