Modele de corsete de mireasă - Mireasa Perfecta.ro

Modele de corsete de mireasă

0 Comentarii

Corsetele pentru mireasă sunt pe piață din ce în ce mai populare și dispun de numeroase modele. Corsetele nu sunt purtate doar de femeile care au probleme cu silueta, ci și de cele care își doresc bustul mai voluminos.

Corsetele modelează corpul și îi oferă modificările dorite în scurt timp și fără efortul exercițiilor fizice. Purtate corect, modelele de corset pot aduce rezultate frumoase mireselor, și nu numai.

corset mireasa

Corsetul pentru abdomen

Acest model de corset pentru mirese modelează zona abdominală, ascunde colăceii și aplatizează abdomenul. Este ideal pentru rochiile de mireasă mulate. Alege un model de corset de mireasă simplu, fără broderii și să ai grijă la material. Dacă vrei o talie de viespe, s-ar putea să te simți inconfortabil în corset, pentru că nu îți va permite prea multe mișcări.

Înainte de ziua nunții, poartă corsetul de mireasă prin casă, pentru a te obișnui cu el și a evita surprizele neplăcute. Astfel, vei ști cât de tare să îl strângi sau nu.

corset bust mireasa

Corsetul pentru bust

Corsetele pentru mireasă se reglează la spate cu șnur și sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Mărimea corsetelor nu corespunde de cele mai multe ori cu mărimea hainelor. Înainte să îți cumperi un corset de mireasă, măsoară-ți bustul cu un centimetru de croitorie și mergi cu măsurătorile la magazin. Spre deosebire de sutiene, corsetele nu au mărime și se reglează de la spate, ceea ce le face mult mai flexibile. Dacă ai sânii mici, optează pentru un corset în stil victorian. Totuși, corsetul nu se recomandă femeilor cu sânii mici, deoarece îi aplatizează.

Dacă ai sânii mari, atunci poartă corsetul cu încredere. Îți va fi mult mai comod, deoarece nu are bretele și nu îți va presa umerii.

Dacă bustul este asimetric, un corset de mireasă i-ar putea mări vizibil. Se recomandă să nu îl strângi prea tare de la spate, pentru a nu se crea efectul de sufocare.

corset din dantela mireasa

Cum modelează corsetul corpul?

Când porți corect un corset de mireasă, organele corpului se apropie unele de altele într-un mod sigur și rezultă o talie mai mică. De asemenea, corsetul susține spatele și vei avea o postură mai dreaptă și elegantă…

Nu strânge corsetul de mireasă prea tare, pentru că te vei simți inconfortabil. Mai bine îl lași mai lejer decât să ai dureri.

corset pentru abdomen mireasacorset pentru bust si abdomen corset rochie de mireasa corset-pentru-a-parea-mai-slaba corset colorat nuntaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.