Lenjerii sexy pentru noaptea nunții - Mireasa Perfecta.ro

Lenjerii sexy pentru noaptea nunții

0 Comentarii

Lenjeriile sexy pentru noaptea nunții trebuie alese în funcție de personalitatea femeii. Asigură-ți confortul în ziua cea mare în timp ce arăți și te simți grozav. Nu purta lenjerii incomode, oricât de sexy ar arăta.

Lenjeriile sexy pentru noaptea nunții trebuie îmbinate cu stilul personal.

Dacă stilul tău personal este unul liniștit

Optează pentru lenjerie sexy cu fundițe și panglici. Dacă stilul super sexy nu ți se potrivește, atunci nu forța lucrurile.

Lenjerii pentru noaptea nunții

Dacă stilul tău personal este unul practic

Există o mulțime de modele de lenjerii sexy pentru noaptea nunții care se mulează pe corp. Poartă cu încredere un body mulat cu dantelă, cu siguranță nu vei arăta ca o bunicuță.

Dacă stilul tău personal este unul rebel

Nimeni nu spune că trebuie să porți neapărat lenjerie sexy albă pentru noaptea nunții. Poartă combinații de culori sau alege o lenjerie neagră.

lenjerie body nunta

Dacă stilul tău personal este unul sexy

Nimic nu este mai sexy ca o lenjerie albă cu dantelă, asortată cu niște dresuri albe.

Dacă stilul tău personal este unul sportiv

Dacă ești o femeie atletică, atunci optează pentru o lenjerie sexy și sportivă în același timp. Nu te gândi la boxeri albi și simpli, ci joacă-te cu dantela și panglicile, dar ai grijă să nu fie o lenjerie prea încărcată.

Păstrează simplitatea – Indiferent de alegerea făcută ai grijă ca lenjeria sexy din noaptea nunții să fie simplă. Ziua nunții este una lungă și fericită, dar obositoare. În noaptea nunții, probabil veți fi amândoi obosiți, deci nu e cazul să te complici cu corsete pline de șireturi care se desfac greu. Deci, când îți alegi lenjeria pentru noaptea nunții, optează pentru una care poate fi îmbrăcată și dezbrăcată cu ușurință.

lenjerie-din-satin-mirese

Nu fi zgârcită – Nu te zgârci când vine vorba de lenjeria sexy din noaptea nunții, deoarece are loc doar o data, deci fii mai îngăduitoare cu banii și cumpără o lenjerie în care să te simți superb și sexy.

Fii calmă –  Nu te stresa prea tare cu lenjeria. Spre deosebire de rochia de mireasă, care va fi văzută și pozată de toți prietenii, lenjeria sexy din noaptea nunții va fi văzută de o singură persoană…

Lenjerii noaptea nunții Lenjerii cu dantela noaptea nunții lenjerie noaptea nuntii lenjerie intima sexy mireseLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.