Lenjerii intime pentru mirese de la Victoria’s Secret - Mireasa Perfecta.ro

Lenjerii intime pentru mirese de la Victoria’s Secret

0 Comentarii

Lenjeriile pentru mirese de la Victoria’s Secret apar într-o gamă largă de modele, din diferite materiale și țesături. Brandul Victoria’s Secret a dezvoltat lenjerii pentru mirese atât pentru zi, cât și pentru noapte. 

Din păcate, în România nu există magazinul Victoria’s Secret, dar se pot comanda online lenjerii pentru mirese, și nu numai, de la această firmă. Brandul este cunoscut în toată lumea și a dezvoltat numeroase produse, de la pijamale la produse cosmetice. Victoria’s Secret se bucură de popularitate și datorită modelelor foarte frumoase care pozează în lenjeriile lor.

lenjerie pentru nunta victoria secret

Relativ este ușor de comandat lenjerii pentru mirese de la Victoria’s Secret pentru că dispun de numeroase modele. Partea mai grea constă în faptul că nu se pot proba, având în vedere că doar online se pot comanda.

Te simți comod pe timpul zilei, iar noaptea, sexy

Victoria’s Secret promovează mireasa naturală, fericită. Atitudinea e cel mai sexy lucru, iar o mireasă trebuie să se simtă confortabil în timpul ceremoniei. Brandul are la dispoziție sutiene de cea mai bună calitate, care se fixează bine, nu alunecă și în care nu transpiri. Subtilitatea caracterizează firma, iar lenjeria pentru mirese de la Victoria’s Secret nu va ieși în evidență decât noaptea, în ochii persoanei iubite.

lenjerie intima alba victorias secret

Lenjerii țesute cu grijă

Cei de la Victoria’s Secret au lenjerii destinate mireselor și poți avea încredere că sunt fabricate din țesături de calitate. Poți opta pentru un sutien reglabil atât de la bretele, cât și la burete. În funcție de cât de mare vrei să fie volumul bustului, îți alegi bureții pentru sutien. Au un compartiment special din care nu vor ieși. Bureții sunt umpluți cu bumbac, gel sau apă.

Îmbracă-te în ceva sexy când îți dai jos rochia de mireasă

Fundițele, dantela, latexul sau alte materiale seducătoare îți pot crea iluzia că rochia te va dezavantaja. Păstrează aceste detalii doar pentru tine și noul tău soț. Cei de la Victoria’s Secret au un design unic de lenjerii pentru mirese, din materiale precum broderii, mătase, latex, care nu arată vulgar.

lenjerie nunta victorias secret

Alege nuanțe de alb sau bej pentru ceremonie

Culorile lenjeriilor pentru mirese de la Victoria’s Secret sunt clare și au foarte multe nuanțe derivate din alb. Dacă intenționezi să porți o astfel de lenjerie, potrivește culoarea sutienului cu nuanța pielii sau a rochiei. Altfel, se poate observa diferența de culoare prin rochie…

Joacă-te cu nuanțele

După ceremonie, simte-te liberă să alegi orice culoare pentru lenjerie. Firma Victoria’s Secret este severă când vine vorba de culori și are la dispoziție o diversitate de nuanțe. Albul și bejul au o tentă tradițională, drăguță, în timp ce negrul este foarte sexy. Culorile pastelate îl vor face creativ pe noul soț, iar nuanțele mai puternice te vor face să pari mai puternică!

lenjerie mireasa victorias secret victorias secret lenjerie intima lenjerie victorias secretlenjerie noaptea nuntii Victorias-SecretVictorias-Secret bridemireasa cu lenjerie Victoria-SecretLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.