Dresuri potrivite pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Dresuri potrivite pentru mirese

0 Comentarii

Dresurile pentru mirese sunt confortabile, se potrivesc bine pe picior, sunt igienice și, evident, foarte sexy. Dresurile sunt șosete lungi, peste genunchi, fixate cu ajutorul unei benzi de silicon. Se mulează perfect pe picior și nu îl strâng.

Dresurile pentru mirese sunt de mult timp pe piață și majoritatea sunt în variații de alb. Când îți cumperi dresuri pentru nuntă, cumpără cu o pereche în plus, pentru a evita surprizele neplăcute. Sunt din material fragil și se pot rupe oricând.

dresuri brodate pentru mirese

Cum să porți dresurile

Dacă dresurile îți strâng piciorul, înseamnă că le-ai tras prea sus. Coboară-le și ai grijă să fie egale. Mireselor care au probleme cu silueta li se recomandă dresurile push-up, cu efect de ridicare a posteriorului.

Cum să alegi dresurile potrivite

Când ești în căutare de dresuri, ține cont de culoarea rochiei de mireasă. Roagă vânzătoarea să îți permită să desfaci ambalajul dresurilor pentru a vedea mai bine culoarea. În caz contrar, cumpără o pereche din fiecare culoare ca sa fii sigură că nu dai greș. Sau ia cu tine o mostră din materialul rochiei pentru a alege culoarea exactă. Alege dresuri de mireasă subțiri, vor arăta mult mai bine pe picior.

dresuri polka cu buline

Ține cont de modelul rochiei

O rochie de mireasă de tip prințesă îți va permite să porți dresuri cu bandă adezivă din dantelă. Dar dacă rochia este mulată, alege o țesătură fină, fără dantelă și fără decorațiuni.

Tipuri de dresuri pentru mirese

Marile firme au dezvoltat o gamă largă de dresuri pentru mirese. Se pune accent pe personalizarea lor. De exemplu, poți face la comandă dresuri cu data nunții imprimată sau brodată.

Dacă nunta are loc vara și ai nevoie de picioare bronzate, apelează la dresurile de mireasă foarte fine, care conferă piciorului un bronz subtil și natural. Nu vei transpira pentru că nu conțin lycra, iar cusăturile nu sunt observabile.

De asemenea, dacă dorești dresuri de mireasă de culoarea piciorului, consultă cu încredere magazinele de specialitate. Au diferite variații de alb, până la bronz natural.

Dacă îți dorești un plus de prospețime pe durata nunții, poartă dresuri parfumate cu lavandă sau aloe vera. Parfumul este subtil și se menține întreaga zi…

ciorapi colorati pentru mirese dresuri colorate mireseCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.