Cum trebuie ales sutienul pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Cum trebuie ales sutienul pentru mirese

0 Comentarii

Alegerea sutienului pentru mirese dă femeilor mari bătăi de cap pentru că trebuie să fie comod și,  în același timp, să arate bine. Înainte de a alege sutienul, măsoară-ți bustul pentru a-ți fi mai ușor la cumpărături. De asemenea, ține cont de toate detaliile rochiei. 

Sutienul pentru mirese trebuie ales în funcție de material, bretele, zorzoane. De obicei, sutienele pentru mirese sunt mai scumpe decât cele obișnuite, pentru că au cusături speciale, broderii și mărgele, în funcție de preferințe.

sutien mireasa cu dantela

Deși bunul-simț „spune” că un sutien fără bretele se potrivește unei rochii fără bretele, ne dă bătăi de cap atunci când rochia de mireasă este cu spatele gol sau cu decolteu în formă de V. Este greu de rezistat în fața sutienelor cu dantelă și fundițe, pentru că în funcție de stilul rochiei trebuie ales și sutienul pentru mirese.

Ține cont de linia umerilor și a gâtului

  • Dacă rochia de mireasă este fără umeri și bretele, sutienul de mireasă va fi ales la fel, fără bretele. Dacă rochia are multe panglici și bretele la baza umerilor, atunci optează pentru un sutien fără bretele, pentru a nu încărca rochia. În unele cazuri, rochia de mireasă acoperă umerii și gâtul, iar spatele este gol. În acest caz, alege un sutien adeziv din silicon cu prindere în față.
  • Majoritatea rochiilor de mireasă sunt croite după modelul corset. Ele susțin sânii și îi ridică, în timp ce aplatizează abdomenul. Alege un sutien de mireasă confortabil, fără prea mult burete și fără bretele.
  • Poartă un sutien cu bretea în jurul gâtului dacă modelul rochiei îți permite asta. Vei avea un suport bun pentru sâni și un decolteu frumos.
  • Dacă rochia are decolteul în formă de pătrat, atunci poartă un sutien cu push up, cu bretele sau fără. Va avea un efect frumos și îți va scoate în evidență clavicula și umerii.
  • Dacă ești o mireasă îndrăzneață și ai o rochie cu decolteul adânc, atunci ai posibilitatea de a purta un sutien de tip bustieră, dar cu burete și cu decolteul mai mare. Modelul este mai nou și, din fericire, este sigur, nu lasă sânii să iasă afară din rochie.

sutien alb mirese

Ține cont de mulajul rochiei

  • Unele sutiene pentru mirese sunt un întreg body care se sfârșește deasupra genunchilor. Acest tip de sutien pentru mirese trebuie ales dacă rochia este în stilul sirenă, mulată pe corp. Sutienul-body nu numai că aplatizează abdomenul, dar subțiază picioarele și ridică fundul.
  • Sutienele moderne pentru mirese sunt fabricate dintr-un amestec de material elastic și spandex, un material mai rezistent ca lycra. Aceste sutiene vin de obicei sub forma bustierelor și sunt purtate de femeile care au nevoie de un decolteu frumos și confortabil, cu sânii ridicați.

Sfat important: Nu da comandă de pe internet pentru sutienul de mireasă. Cel mai bine e să îl probezi înainte de a-l cumpăra. Mărimile nu corespund întotdeauna și nici culorile…

 Lumea lenjeriei este vastă și există multe opțiuni în alegerea sutienului de mireasă. Ai răbdare în căutarea sutienului potrivit pentru ziua nunții și te vei simți confortabil în propria piele!

sutien cu flori pentru mirese sutien pentru sani mari mirese sutien simplu mirese lenjerie intima mireasa model sutiene mireasaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.