Top 10 creatori de modă pentru rochii de mireasă

0 Comments

Dacă eşti în căutarea celor mai râvniţi creatori de modă pentru rochii de mireasă vei putea să îi descoperi în acest articol.

Printre cei mai de top designeri întâlnim:

  1. Carolina Herrera este una dintre cele mai iubite creatoare de rochii de mireasă, rochiile acesteia sunt visul oricărei mirese excentrice, dar în acelaşi timp feminine. Acestea sunt uşor nonconformiste, ce au un iz european-spaniol, dar în acelaşi timp sunt extrem de originale. A debutat în anul 1980 ajungând să fie considerată cea mai bună creatoare de modă din lume. Rochiile sale sunt pline de lux şi de opulenţă, evocând o lume fascinantă.
  2. Oscar de la Renta a fost un iubitor al artei. Debutul acestuia a fost în anul 1965, în momentul în care şi-a deschis propriul său atelier. Rochiile sale sunt sub emblema ,,bridal couture”. Rochiile sale dau o notă de latinitate prin volănaşele pe care le au, dar în acelaşi timp combinate cu siluete clasice şi elegante, ce au un bust tip corset.
  3. Monique Lhuillier împreună cu soţul acesteia, Tom Bugbee au debutat cu prima lor colecţie de rochii de mireasă în anul 1996. Rochiile sale au o notă de lux, sunt în acelaşi timp şi foarte moderne, feminine şi şic. Printre vedetele care şi-au cumpărat rochiile de mireasă de la această creatoare regăsim pe Heidi Montag, Ashlee Simpson, Pink, Alicia Silverstone, Carrie Underwood şi Britney Spears.
  4. Pepe Botella şi-a deschis prima sa afacere cu rochii de mireasă în Spania în anul 1958. Rochiile de mireasă ale acestuia se impun prin albul absolut cu vagi influenţe de champagne şi alb perlat. Acestea dau un look natural miresei.
  5. Favoritul fashionistelor milionare ale New York-ului este Douglas Hannant, ce transpune prin creaţiile sale o notă de romantism şi delicateţe, acestea fiind complet inovatoare. Acesta a debutat în anul 1996.
  6. Vera Wang a devenit printre preferatele divelor de la Hollywood încă după prima sa colecţie. A creat rochii de mireasă pentru vedetele precum Mariah Carey, Jennifer Lopez, Thalia, Avril Lavigne, Victoria Beckham şi pentru Sharon Stone. A debutat ca editor al revistei Vogue.
  7. Angel Sanchez s-a lansat pe plan internaţional în anul 1997. A crescut în atelierul din Venezuela al mamei lui, de aceea a fost atât de captivat de modă. Adoptă un stil cu linii precise şi forme definite, unul arhitectural, clasic dar şi modern.
  8. Ramona Keweza a creat rochii de mireasă pentru Grace Kelly, Jackie Kennedy, Audrey Hepburn, Angelina Jolie, Julia Roberts, Rachel Smith. Acest designer evocă luxul şi bogăţia dantelei şi a satinului. Dânsa este renumită pentru inventivitatea şi creativitatea de care dă dovadă.
  9. Ian Stuart este renumit mai ales pentru ţinutele de gală create pentru membrii Familiei Regale, dar şi pentru rochiile de mireasă ce au o personalitate mai dramatică.
  10. Raimon Bundo are peste 40 de ani de activitate în acest domeniu revoluţionând calitatea şi evitând producţia în masă a acestor ţinute. Deşi sunt extrem de feminine sunt şi foarte sofisticate, acesta doreşte să sublinieze frumuseţea miresei fără a o ascunde sub prea multe falduri.

Oscar-de-la-Renta-rochie-de-mireasaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.