Cele mai ciudate rochii de mireasa - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai ciudate rochii de mireasa

0 Comments

Simbolul rochiei de mireasă. De-a lungul timpului, rochia de mireasă îmbrăcată de femei în această zi deosebită a semnificat sfârşitul celibatului pentru femei şi începutul vieţii de soţie, alături de soţul ei, prin urmare nici nu ar fi putut exista conceptul de cele mai ciudate rochii de mireasă. Totul decurgea conform tradiţiei, rochia era albă şi semnifica puritatea de neatins a unei prinţese şi perfecţiunea desăvârşită a unei regine.

rochie de mireasa din hartie igienica

În zilele noastre, căsătoria a devenit o călătorie spirituală ce are ca destinaţie finală găsirea jumătăţii. Astăzi, semnificaţia rochiei de mireasă s-a schimbat şi a devenit simbolul trecerii la alt nivel în planul responsabilității, prin urmare şi felul în care arată rochiile este diferit. Cele mai ciudate rochii de mireasă ţin pasul cu personalitatea miresei. Deja nu mai este nimic ieşit din comun sa porţi în ziua nunţii o rochie de altă culoare decât albul. Rochia de mireasă nu mai este de mult doar un simbol, ea a devenit o piesă centrală a nunţii însăşi, ceea ce mireasa foloseşte pentru a-şi face “ziua perfectă”.

rochie de mireasa din trandafiri rosii

Evoluţia rochiei de mireasă. Şi cum culoarea nu mai surprinde pe nimeni, chiar materialele folosite pentru rochia de mireasă sunt dintre cele mai diverse. Doamna designer Erika Sarkozi a devenit faimoasă pentru crearea unor superbe rochii de mireasă din material de camuflaj; războiul nu poate fi un motiv pentru a nu mai îmbraca o rochie de mireasă, nu-i aşa? Desigur, şi rochiile din hârtie igienică sau hârtie de ziar, care pană nu demult intrau tot în categoria rochiilor de mireasă ciudate, au căpătat o oarecare notorietate, mai ales în rândul ecologiştilor şi a celor care vor sa tragă un semnal de alarmă cu privire la epuizarea resurselor globale, însă în cazul acestora, mireasa are o grijă în plus, aceea de a evita sursele de căldură.

rochie de mireasa ciudata

Însă printre cele mai ciudate rochii de mireasă se numără şi cea pe care cofetarul ucrainean Valentyn Shtefano a realizat-o pentru soţia sa, Viktoriya, folosind doar făină, ouă, zahăr şi caramel. Tânărul cofetar în vârstă de 28 ani a lucrat două săptămâni şi a folosit 1500 de prăjituri cu cremă, rochia ajungând în final să cântărească peste 28 kilograme, însă tânăra mireasă s-a simţit aşa de bine, încât nu a mai dorit să o dea jos până la sfârşitul ceremoniei.

rochie de mireasa ciudata facuta de Yves Saint Laurent

Nu putem să nu amintim şi celebra rochie a lui Yves Saint Laurent , creată în 1965 şi inspirată de celebra păpuşă rusească matryoshka, croşetată manual în întregime şi care deşi este o operă de artă, arată totuşi foarte ciudat.

Chantal Coady şi Ian Stuart de la celebra casă de modă Ian Stuart Brides îşi doreau de mult să creeze o rochie de mireasă puţin mai ciudată, folosind ca material principal… ciocolata, ciocolata albă, fireşte. Săptămâna ciocolatei din 2008 a fost ocazia perfectă de a îmbina stilul diferit al lui Ian cu abordarea producătorului de ciocolată, rezultatul fiind o rochie de mireasă superbă, în stil Rococo, e adevărat, puţin cam ciudată, dar şi foarte delicioasă…

Şi să nu o uităm pe tânăra care a devenit cunoscută datorită faptului că şi-a făcut o rochie de mireasă din lâna animalului său de companie preferat, o oaie.

rochie mireasa din baloane rochie mireasa facuta din ciocolata alba rochie mireasa din Cupcake rochie de mireasa din tort rochie din lana de oaie rochie mireasa din ziareCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.