Vrei să te placă soacra? Urmează aceste sfaturi și veți fi cele mai bune prietene! - Mireasa Perfecta.ro

Vrei să te placă soacra? Urmează aceste sfaturi și veți fi cele mai bune prietene!

0 Comments

Cu toții ne temem de întâlnirea cu viitoarea soacră. Atât femeile, cât și bărbății se tem de “marea întâlnire”. În general, mamele trec printr-o serie de temeri atunci când copilul lor decide să facă marele pas. Iată câteva sugestii pentru a reuși să intri în grațiile soacrei tale:

  1. Fă-i complimente

Toate femeile adoră complimentele, așa că și soacrei tale i-ar plăcea să audă cât de minunată este. Doar știi și tu cât de mult îti place să fii lăudată de cei din jurul tău.

  1. Oferă-i respectul tău

Orice relație trebuie să fie bazată pe respect. Dacă vrei ca și ea să te respecte, ar trebui să începi tu să îi oferi tot respectul și atenția ta.

  1. Arată-i că fiul ei e centrul universului pentru tine

Mamele sunt extrem de grijulii când vine vorba de propriul lor copil. Arată-i că ești dispusă oricând să îi porți de grijă soțului tău și că nu îi va lipsi nimic.

  1. Nu îi povesti despre certurile voastre

Poate te gândești că ea ar fi cea mai în măsura să te ajute cu un sfat, dar lucrurile nu stau chiar așa. Mamele au tendința să fie subiective, deoarece nu pot vedea defectele propriului copil. Dacă îi vei povesti despre certurile voastre, ți-ar putea găsi nod in papură și ar putea crede că tu ești cea care inițiază discuțiile contradictorii.

nora soacra

  1. Ajut-o la treburile casnice

Chiar dacă uneori ești prea obosită, ar fi bine să te oferi să o ajuți la curățenie sau să pregătească masa. Cu siguranță va aprecia efortul tău.

  1. Nu fi prea lingușitoare

Linia între a fi amabilă si lingușitoare este foarte subțire. Dacă exagerezi încercând să fii amabilă, soacra ta va simți că faci totul dintr-o obligație morală.

  1. Arată-i că îți place să vă petreceți timpul împreună

Ai putea să o inviți să vedeți o piesă de teatru alături de mama ta – o ieșire ca fetele nu strică niciodată. De asemenea, dacă ai posibilitate financiară, ai putea ca o dată pe an să o trimiți în vacanța mult visată pe care ea nu și-o permite.

  1. Arată-i că ții la fiul ei

Toate mamele vor să-și știe copiii în siguranță, iubiți și fericiți. Demonstrează-i soacrei tale că ții la fiul ei, astfel ea va fi sigură că acesta e pe mâini bune. Puteți să îi planificati o mică surpriza împreună.

  1. Fii interesată

Întreabă-ți soacra cum i-a fost ziua, dacă o poți ajuta cu ceva. Atunci când îți povestește o problemă, adresează-i cât mai multe întrebări, încearcă să găsiți împreună cele mai bune soluții. Ai putea să o pui să-ți povestească despre obrăzniciile pe care soțul tău le făcea când era mic…

  1. Nu îți critica soacra

Chiar dacă uneori nu ești de acord cu atitudinea sau părerea ei, nu o critica. Ar fi bine să nu mergi la rude sau la prieteni și să îți plângi de milă. O astfel de atitudine poate stârni conflicte dintre cele mai nedorite!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.