Un joc nevinovat poate strica fericirea unui cuplu - Mireasa Perfecta.ro

Un joc nevinovat poate strica fericirea unui cuplu

0 Comments

Întâmplări neaşteptate pot apărea oricând în viaţa unui om, cu atât mai mult cu ocazia unui eveniment special cum este nunta, în timpul căreia lucrurile pot lua rapid o turnură neaşteptată, spiritele se pot încinge, iar discuţiile se pot transforma rapid în adevărate conflicte. Dar, în cazul unui cuplu, nunta s-a transformat într-o întâmplare pe care ar dori să nu şi-o mai amintească nicicând.

          Şi pentru aceşti doi soţi, ziua nunţii a decurs conform planului, asta până în momentul în care au ajuns la restaurant. Totul mergea ca pe roate, invitaţii erau relaxaţi, iar mirii, fericiţi. Însă, din cauza unei idei absolut neinspirate a mirelui, totul s-a destrămat într-o clipă. În timpul mesei, pentru a mai destinde atmosfera şi a evita ca nuntaşii să se plictisească, mirele a propus un joc nevinovat, în care i-a rugat pe toţi să verifice pe spatele farfuriilor dacă au un semn roşu desenat pe ele. Cum jocul spunea ca cei care găseau semnul roşu să se ridice în picioare, opt dintre ei au făcut acest lucru. Amuzată, toată lumea credea că urmează o nouă etapă a jocului, în care vor trebui să facă anumite lucruri sau vor primi unele pedepse. Contrar aşteptărilor tuturor, mirele s-a ridicat în picioare, a luat microfonul şi a spus ceva absolut uimitor : ,,Toți acești bărbați s-au culcat cu soția mea de când ne-am logodit!”. Deşi credeau totuşi că acesta fusese doar un joc, atunci când mirele le-a confirmat cele spuse mai sus, nu le-a venit să creadă că aşa ceva era posibil. Mulţumit că reuşise să ducă la bun sfârşit răzbunarea plănuită de mult, acesta a anunţat că va anula nunta şi a părăsit restaurantul, lăsându-i pe toţi muţi de uimire…

Deşi rare, ocaziile în care o nuntă se poate transforma într-un coşmar apar în anumite cazuri şi pot provoca unele suferinţe care vor dăinui pentru totdeauna.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.