Povești incredibile cu oameni care s-au căsătorit de nenumărate ori - Mireasa Perfecta.ro

Povești incredibile cu oameni care s-au căsătorit de nenumărate ori

0 Comments

Dacă ar fi să găsim un astfel de exemplu din România, cu siguranță toți ne gândim la Silviu Prigoană și la Adriana Bahmuțeanu. Aceștia au devenit cunoscuți din cauza celebrelor divorțuri mediatizate. În continuare vă vom prezenta cele mai incredibile astfel de povești ce au făcut înconjurul lumii.

Această femeie a avut 23 de soți

Linda Wolfe are 68 de ani și a avut 23 de soți. Din acest motiv, ea a intrat în Cartea Recordurilor, fiind femeia cu cele mai multe căsătorii din întreaga lume. Aceasta a fost măritată cu diferite tipuri de bărbați, dar și cu același bărbat de mai multe ori. Linda declară faptul că Jack Gourley a fost cel mai bun soț al ei, deoarece era o fire aventuroasă. Aceștia au fost căsătoriți de trei ori și iubeau băile nocturne în mare.

Aceasta a fost măritată și cu un pușcăriaș cu un singur ochi, doi gay, doi boschetari, dar și cu bărbați violenți ce aveau plăceri foarte ciudate. Ultimul ei soț a fost Glynn Wolfe și s-a căsătorit cu ea pentru a putea intra în Cartea Recordurilor ca fiind bărbatul cu cele mai multe căsătorii. Linda a fost a 29-a soție a lui. Glynn a murit un an mai târziu, la vârsta de 88 de ani.

Linda nu s-a mai căsătorit cu nimeni de 12 ani, iar acum are grijă de nepoții ei. Totuși, femeia declară că îi este foarte dor de rochia de mireasă și că ar mai face pasul cel mare măcar încă o dată.

Un cuplu și-a reînnoit de o sută de ori jurămintele

Davit și Lauren Blair s-au căsătorit în 1984 și de atunci nu se pot abține să nu organizeze periodic câte o nuntă în care își reînnoiesc jurămintele. Cei doi au ajuns la ceremonia cu numărul o sută, de aici dându-ne seama cât de des se căsătoresc cei doi.

O firmă are 76 de angajați căsătoriți între ei

O companie argentiniană deține un record neobișnuit datorită faptului că are 76 de angajați care și-au găsit perechea la acest loc de muncă. Mulți se întreabă care este atmosfera într-un teambuilding…

Un bărbat a fost căsătorit cu niște gemene, dar și cu verișoara lor

Un mormon din Utha trăiește fericit alături de cele trei soții ale lui, niște gemene și verișoara lor. Pentru că poligamia este interzisă în majoritatea statelor americane, bărbatul a fost excomunicat de comunitatea de mormoni din Utha, dar nu înțelege de ce nimeni nu este de acord cu convingerile lui.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.