Organizarea nunții în aer liber - Mireasa Perfecta.ro

Organizarea nunții în aer liber

0 Comments

Organizarea nunții în aer liber traduce o prospețime aparte. Există ceva unic în desfășurarea acestui moment special în cadrul natural. Neasemuita frumusețe a unei mari, romantismul unei grădini botanice, căldura din propria grădină.

Organizarea nunții în aer liber nu este atât de complicată, iar rezultatul final va conduce la o bucurie pentru o viata intreaga. Vom vedea împreună care sunt câteva elemente esențiale pe care nu ar trebui să le uităm când începem organizarea nunții în aer liber.

1.    Amenajarea unei „tabere”:
Dacă te-ai hotărât pentru ceva mai pretențios sau ceva mai familiar, nu îți face griji! Corturile sunt disponibile în cea mai variată gamă, începând de la cele mai simple, până la cele mai complicate, care satisfac un simț critic bine dezvoltat. De asemenea, trebuie să ai grijă să alegi un model de cort care se potrivește terenului pe care dorești să se consume marele eveniment.

Nu uita să asiguri corturile. Trebuie să asiguri pentru fiecare cort în parte o suprafață specială, care are rolul de a menține confortul invitaților.

2.    Închirieri suplimentare:
Pentru o atmosferă aparte, este indicat să cauți să închiriezi restul de elemente care pot impresiona invitații. Pe lângă corturi se pot amplasa lumini și aranjamente speciale. În acest caz, poți să apelezi la o echipă de specialiști care să se ocupe de partea vizuală a spațiului ales.

3.    Insectele:
Având în vedere că ai ales ca nunta ta să se desfășoare în aer liber, trebuie să iei în considerare prezența unor insecte, precum țânțarii, care ar putea strica buna dispoziție a celor prezenți. Pentru evitarea acestor probleme, este indicat să sunați la un exterminator pentru a curăța locul.

4.    Confortul:
Chiar dacă ai ales să îți organizezi nunta în aer liber, este indicat să alegi câteva elemente care se găsesc și în interior. Amplasarea unor pernuțe simpatice oferă locului un aer nou, o stare de bine!

Nu uita să decorezi după propria imaginație! În iarbă poți strecura sclipici, copacii îi poți inveseli cu ornamente. Când ai ales să organizezi nunta în aer liber, ai deschis poarta creativității!

5.    Muzica:
Pentru a alege genul de muzică domninat la petrecerea de nuntă în aer liber, este indicat să mergi împreună cu partenerul de viață la locul ales și să simți vibrația acelui spațiu. De asemenea, poți angaja un DJ pentru a fi sigură că tot ce ți-ai propus se desfășoară după dorințele personale.

6.    Necesități fiziologice:
Spațiul este decorat deosebit, muzica este acolo și întreține atmosfera minunată. Există un element important despre care nu am menționat însă nimic. Este obligatoriu să amenajați spații speciale pentru invitați, în care aceștia își pot satisface nevoile fiziologice care nu țin de somn sau relaxare.

7.    Meniul:
Organizarea nunții în aer liber îți oferă flexibilitate în ceea ce privește meniul. Alegerea aici nu necesită prea multă eleganță, dar gustul este cel care are prioritate!

Organizarea nunții în aer liber este, de fapt, un moment intim, un spațiu ce reține sentimente și emoții puternice. Când alegem o astfel de locație, trebuie să ținem cont ca prognoza meteo să fie cât mai bună, întrucât știm cu toții cât de capricioasă este vremea…Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.