Etapele în organizarea unei nunți - Mireasa Perfecta.ro

Etapele în organizarea unei nunți

0 Comments

Etapele în organizarea unei nunți sunt, de fapt, reguli simple pe care oricine ar trebui să le cunoască și să le aplice. Petrecerea de nuntă este un moment care marchează viața unui cuplu care se află la începutul drumului.

Avem inelul pe deget, dragostea plutește în aer, dar ce este de făcut în continuare? Am ales să vă prezentăm etapele care trebuie luate în considerare atunci când dorim ca petrecerea noastră de nuntă să devină un real succes.

Să începem…
1.    Faceți anunțurile
Multe cupluri consideră că este important ca planurile în legătură cu petrecerea de nuntă să fie știute, în primă instanță, de către rudele apropiate. Este necesar ca această veste importantă să ajungă în primul rând la părinți, mai apoi la prietenii apropiați. În cazul în care aceștia locuiesc în apropiere de dumneavoastră, ar trebui anunțați personal.

2.    Visați pentru câteva momente
Oferiți-vă un moment de liniște alături de partenerul dumneavoastră de viață și gândiți împreună care ar fi stilul ales pentru petrecere sau locul preferat. În această etapă nu vorbim despre partea financiară, doar visăm!

3.    Alegerea perioadei
Dacă nu poți spune cu precizie data evenimentului, este de preferat luarea în calcul a unei perioade aproximative. Dacă vom creiona fictiv în mintea noastră perioada desfășurării acestui moment, vom putea avea ulterior o bună organizare. Această alegere determină costurile viitoare și locația. Costurile depind de numărul de persoane invitate și, de obicei, se creează o listă pentru a putea avea evidența exactă.

Așadar, împreună cu partenerul de viață faceți lista invitaților. Este un element extrem de important. Ambele familii ar trebui să facă acest lucru. Bineînțeles, pe parcurs vor apărea modificări, dar acest număr inițial este baza de la care pornește totul.

4.    Banii vorbesc…
Acum a venit vremea să discutăm despre bani. Rareori se întâmplă în zilele noastre ca familia miresei să susțină întregul eveniment, așa că trebuie să vă decideți împreună și să apelați la părinți. Așa se vor împărți cheltuielile și se va ști exact care este suma pe care o aduce fiecare parte.

5.    Organizarea
Cumpărați un carnețel și realizați câte o categorie pentru fiecare sector de buget. În acest fel puteți ține evidența și puteți modifica mereu bugetul, în funcție de costurile apărute. De exemplu, dacă observați că vă apropiați de limită, este momentul în care ar trebui să prioritizați elemente și să tăiați câteva care ar putea lipsi.

6.    Ceremonia – Cine și Unde?
Căutarea și găsirea unui ofițer de stare civilă și a unui site pentru ceremonii se fac foarte simplu, asta dacă îți dorești ca nunta să aibă loc în locul natal. Chiar dacă nu mai locuiți în acea zonă, familia s-ar putea ocupa de acest aspect. Când vine vorba de alegerea locației, trebuie să ne gândim cu precădere la persoanele pe care le dorim cu adevărat alături.

Alegerea unei locații care se află undeva la mijlocul distanței dintre locația noastră actuală și cea de la care am plecat, este metoda potrivită pentru a fi siguri că persoanele dragi ne vor fi alături. În cazul în care tânărul cuplu care urmează să pășească în dulcea căsnicie mai locuiește încă în orașul natal, lucrurile devin mai simple.

7.    Locația petrecerii
Gândiți-vă acum din nou la visurile voastre în legătură cu petrecerea de nuntă. Trebuie să căutăm să le aducem pe acestea la realitate, dar trebuie să căutăm și o concordanță între posibil și irealizabil. Obiectivele minim acceptabile sunt acelea care ne aduc fericirea în final. De ce să alegem o grădină frumos amenajată în aer liber, când știm foarte bine cât de capricioasă poate fi vremea? Pentru a nu fi luate prin surprindere, multe cupluri aleg casele istorice din orașele în care locuiesc și le închiriază. De asemenea, există organizatori de nuntă pe care îi putem găsi pe internet și pe care îi putem nominaliza pentru alegerea locației.

Varianta angajării unei persoane care se ocupă de organizarea nunților este foarte potrivită. Etapele organizării unei nunți sunt bine urmărite. În cazul în care sunteți persoane foarte ocupate sau vă simțiți depășiți în tumultul acestor evenimente, este indicat să căutați un asemenea om care este pregătit să vă îndeplinească dorințele.

8.    Comunicarea
Între dumneavoastră și omul ales trebuie să existe o comunicare relaxată și deschisă, tocmai pentru a putea ajunge mereu la un acord între dorințele dumneavoastră și ceea ce poate aduce nou profesionistul.

9.    Metode online
Cum recunoaștem un profesionist în organizarea nunților? De cele mai multe ori este complicat să ne alegem omul potrivit. Din acest motiv, este indicat să căutăm recomandări și să alegem cinci oameni. Ulterior, aceștia pot fi sunați și invitați la o cafea pentru a discuta detaliile. Fiecare cuplu are dreptul apoi să își aleagă personal omul pe care urmează să îl angajeze.

Cum pregătim petrecerea?

•    Formația
Fiecare petrecere de nuntă este conturată într-un cadru muzical. Dacă ne dorim artiști cunoscuți, atunci trebuie să căutăm din timp numărul de telefon al managerului cântăreților respectivi, tocmai pentru a le verifica programul.

•    Fotografii și video
Știm cu toții cât este de importantă o fotografie. O amintire, un moment este captat și eternizat printr-un asemenea element. Este ceva ce nu trebuie să uităm, ceva ce trebuie să căutam. În momentul în care ne alegem fotograful trebuie să știm că acesta va fi liber în ziua dorită de noi. În ziua de astăzi se pare că există fotografi peste tot, iar experiența este cea care ar trebui să ne ajute să ne decidem.

•    Amenajarea spațiului
Aspectul vizual este extrem de important în viață și, de aceea, știm cu toții că petrecerea de nuntă trebuie să surprindă. Pentru un stil bine definit este indicat să apelăm la sfatul unui profesionist și să căutăm ca aranjamentele alese să fie cele care ne reprezintă pe noi drept cuplu.

•    Luminile
Jocul de lumini păcălește și încântă ochiul. Din acest motiv, trebuie să amenajăm sala și cu dispozitive care surprind prin jocuri de lumină variate.

•    Mâncarea
Alegerea meniului este un element important. Se observă că nu putem organiza o scară perfectă a priorităților, întrucât fiecare lucru are o anumită valoare. Când vorbim despre alegerea meniului, trebuie să ne gândim automat și la angajarea unor bucătari ce dețin dexteritate, talent și bun gust întru realizarea dorințelor noastre. Trebuie să căutăm, de asemenea, ospătari care se definesc prin îndemânare și politețe. Cine s-ar bucura să vadă la o petrecere de nuntă un ospătar trist?

După cum vedeți, există extrem de multe puncte pe care ar trebui să le bifăm în momentul în care hotărâm să realizăm nunta.

Etapele în organizarea unei nunți sunt mai bine urmărite de către un specialist, iar angajarea unui om pregătit în acest domeniu ușurează munca viitorilor soți și elimină stresul care este inevitabil în asemenea perioade…

Dacă tânărul cuplu își dorește ca aceste etape să fie bifate de către acesta, noi am enunțat câteva metode prin care se ajunge la rezultatul dorit!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.