Cum arată soțul perfect pentru fiecare zodie în parte - Mireasa Perfecta.ro

Cum arată soțul perfect pentru fiecare zodie în parte

0 Comments

Zodiacul are puterea de a influența tot ceea ce faci și de a se infiltra în fiecare aspect al vieții tale. Semnul tău zodiacal spune multe despre alegerile, pasiunile sau scopurile tale.

Zodia dictează literalmente cu care trebuie și nu trebuie să stabilești o întâlnire. Fie ca ești o nativa din Gemeni, Rac, Taur sau altceva, ar trebui să știi ce să cauți la viitorul tău soț.

Berbec:

Femeia Berbec este îndrăzneață, feroce cu un sentiment puternic al independenței. Ea este, de asemenea, stabilă și logică. Are capul pe umeri și energia să-și asume orice decide să facă în viață. Cel mai bun soț pentru aceasta este bărbatul Rac. Acesta este fermecător și foarte atras de energia mare a Berbecului. El îi va da tot cea are mai bun, doar ca să fie fericită.

Taur:

Femeii Taur îi place să se răsfețe cu cele mai bune lucruri în viață. Ea este o persoană căreia îi place luxul. De asemenea, poate fi o bună prietenă și iubită. Îl va ține întotdeauna îmblânzită cu misterul ei blând. Femeia Taur și bărbatul Taur pot fi cu adevărat suflete-pereche. Aceeași zodie pentru amândoi poate fi un fundament potrivit pentru relația lor frumoasă și plină de pasiune.

Gemeni:

Femeia Gemeni este melancolică și romantică. Nu judecă niciodată lumea, este cu inima curată și a crezut întotdeauna în iubire. Ea este adaptabilă, aventuroasă și prietenoasă. Este foarte simpatică și poate lega prietenii indiferent unde se află. Un nativ din Balanță este soțul care i se potrivește. Ambele semne zodiacale se bucură de stimulare fizică și mentală. Nu se vor plictisi niciodată unul de altul, întrucât el este independent, iar ea este flexibilă. Aceștia se completează reciproc.

Rac:

Femeia Rac este ambițioasă, dar într-un mod întotdeauna plăcut. Este atrasă de oamenii care împărtășesc pasiunile ei. Tinde să fie puțin prea sensibilă, dar acest lucru se datorează nivelului său ridicat de inteligență emoțională. Are un mare simț al umorului și se bucură să îi facă pe alții să râdă. Bărbatul Balanță este stabil și sigur de sine. Este foarte compatibil cu femeia Rac, deoarece o poate echilibra și o face să se simtă în siguranță.

Leu:

Femeia Leu are un ego mare, iar ea știe asta. Îi place să fie adorată. Atunci când ea găsește dragostea, este extrem de loială și statornică. Bărbatul Gemeni are un suflet bun și va face mereu tot posibilul ca soția lui să se simtă iubită. El admiră personalitatea ei de fier.

Fecioară:

Femeia Fecioară se pierde în interiorul propriilor gânduri. Este atentă și liniștită, greu de citit uneori, dar odată ce i-ai câștigat încrederea, va fi a ta pentru totdeauna. Capricornul va trage femeia Fecioară din carapacea ei. Nu este intimidat de natura ei misterioasă și păzită. Odată ce se dăruiește Fecioarei, ea se va deschide și își va dezvălui adevăratul ei suflet.

Balanță:

Femeia Balanță știe ce vrea și nu se va opri până când nu obține asta. Este logică și echilibrată. Bărbatul Săgetător este un bun partener pentru Balanță. El are un spirit liber, iar ea este Alfa, însă doar împreună reușesc să se înțeleagă. El îi deschide mintea către lume, iar ea îl aduce înapoi cu picioarele pe pământ. Se unesc atunci când mințile lor incredibile ajung să fie în armonie.

Scorpion:

Scorpionul este cel mai provocator dintre semnele zodiacale. Femeia Scorpion este extrem de emoțională, geloasă și pasionată. Cererile ei sunt mari, atât mental, cât și fizic. Apetitul ei sexual este adesea copleșitor, iar simțul ei întunecat al umorului și limba ascuțită pot fi înțelese greșit. Este o femeie intensă, dar dacă este capturată, îți va schimba viața. Abilitățile de gândire critice ale Capricornului și răbdarea îl fac a fi tipul ideal pentru femeia Scorpion. Capricornul și Scorpionul se bucură cu adevărat unul de compania celuilalt. Chimia sexuală între aceste două semne este incredibilă și nu va răsufla curând.

Săgetător:

Femeia Săgetător nu cunoaște frica. Este regina aventurii și libertății. Mai presus de toate, își va urma întotdeauna inima, oriunde s-ar duce. Când vine vorba de dragoste, caută pe cineva să își împartă aventurile și să cucerească lumea. Oamenii născuți sub zodiile Berbec și Săgetător sunt „fluturi” sociali cu un gust pentru aventură. Sunt niște zodii iubitoare de distracție și comoditate. Perechea formată din bărbatul Berbec și femeia Săgetător este încărcată până la refuz cu dragoste și bucurie.

Capricorn:

Femeia Capricorn este orientată spre carieră, dar este și distractivă, iubitoare. Are un simț al umorului fantastic. Este adesea serioasă și introvertită, dar are multă răbdare și posedă abilități minunate de rezolvare a problemelor. Capricornul și Peștii formează o pereche perfectă. Femeia Capricorn ajută la stabilizarea bărbatului Pești oferindu-i un sentiment de securitate. Bărbatul Pești ajută aducând puțină lumină în lumea serioasă a Capricornului.

Vărsător:

Femeia Vărsător este mereu în mișcare. Îi place natura și este mereu în căutare de îmbunătățire și inovare. Nu-i place să se simtă ca într-o cușcă. În timp ce pare extravertită, are de multe ori probleme prin care își arată adevăratele sentimente. Bărbatul Balanță se potrivește cu ușurință cu femeia Vărsător. Ambele semne iubesc să iasă și să socializeze. Bărbatul Balanță apreciază nevoia femeii Vărsător de creativitate și preocupări inteligente, iar cei doi găsesc compania celuilalt ca fiind stimulatoare și interesantă…

Pești:

Femeia Pești este greu de înțeles. Este sensibilă și emoțională, creativă, se află mereu în mijlocul de a face ceva. Este timidă, dulce și de multe ori puțin inconsecventă. La fel ca femeia Pești, bărbatul Rac este plin de compasiune. Ambii parteneri sunt în ton cu emoțiile lor și se simt în siguranță pentru a și le împărtăși complet. Bărbatul Rac este un protector natural, iar Peștii au nevoie de această calitate. Iubirea reciprocă a acestor două semne este de lungă durată.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.