Cum alegem formația pentru nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Cum alegem formația pentru nuntă

0 Comments

În ceea ce privește muzica, tinerii miri pot opta pentru un DJ sau o formație. Cei care sunt mai nonconformiști aleg DJ-ul. Cei mai tradiționali merg pe varianta cu formația, adică muzica live. Este bine de știut că, în principiu, la nunți este îndrăgită muzica populară, muzica dansantă.

Nunta este un eveniment cu o sclipire aparte în viața fiecărui om. Uniunea sa cu omul drag este un motiv de bucurie, iar după cununia religioasă se face acea renumită cinste, în fapt, petrecerea. Ei bine, petrecerea ridică o serie de greutăți: alegerea meniurilor, locației, fotografului, florilor, tematicii și nu în ultimul rând, a muzicii.

Muzica este un element fără de care o petrecere nu este petrecere, mai ales dacă vorbim și de o nuntă unde sunt invitate multe persoane de vârste diferite și cu gusturi muzicale diverse. De aceea, trebuie să i se acorde o atenție deosebită dacă nu se dorește ca nunta să fie una plictisitoare.

Pe oricare dintre variante s-ar merge, trebuie să se cunoască pe cât posibil calitatea serviciilor oferite. Acest lucru poate fi constatat prin vizualizarea unor filmări la care au fost angajați sau ascultarea unor înregistrări muzicale sau chiar o mostră live din partea muzicanților.

dj-nunta

În general, la nunți prinde foarte bine muzica populară și de petrecere, de pahar. Optarea pentru DJ sau formație trebuie să fie în strânsă legătură și cu invitații și aprecierile lor muzicale. Dacă nu sunteți deciși, puteți să optați pentru ambele variante, asta în cazul în care costurile nu vor ajunge enorme.

Puteți întâlni DJ care cunosc soliste ce cântă și muzică populară, dar și muzică ușoară. Acesta este un caz fericit pentru că, astfel, la nuntă veți putea beneficia de mai multe genuri muzicale și veți putea satisface nevoile tuturor invitaților. Dacă nu va fi așa, puteți încerca chiar voi să creeați o colaborare între cei doi pentru seara voastră specială. Totuși, să nu vă lăsați duși de val, adică dacă alegeți ca muzica să vă fie asigurată de o formație, să nu mai angajați și un DJ pentru câteva piese. Vorba aceea: ce e prea mult strică.

Despre tarif nu se pot spune prea multe lucruri, fiecare om sau echipă are propriul tarif care poate fi negociat în funcție de serviciile oferite și dacă acestea corespund propriilor idealuri pe care le-ați făurit…

Oricum ar fi, nu uitați că voi sunteți acolo ca să vă împărtășăți bucuria cu cei dragi vouă, muzica pe care o veți alege va fi una pe gusturile tuturor, iar momentele de atunci vor fi de neuitat!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.