Ce soț ți se potrivește în funcție de zodie - Mireasa Perfecta.ro

Ce soț ți se potrivește în funcție de zodie

0 Comments

Caracteristicile specifice fiecărei zodii ne determină să dezvoltăm relații cu persoane născute în anumite semne zodiacale. Astfel, compatibilitatea dintre zodii este cunoscută de aproape toată lumea. Iată ce fel de soț ți se potrivește în funcție de zodie.

Berbec

Femeile Berbec sunt pline de pasiune, chiar explozive, au foarte mult de oferit, trăiesc viața din plin, au nevoie permanent de noi provocări, de mici escapade. Din cauza personalității lor au nevoie de un soț puternic, devotat. Pentru femeile născute în zodia Berbec există patru zodii cu care sunt compatibile pe termen lung: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. Dintre toate aceste zodii, Gemenii sunt partenerii ideali pentru Berbec, pentru că nu au prejudecăți sexuale și pot limita tendințele dominatoare ale Berbecilor.

Taur

Taurul este cea mai senzuală zodie, este devotat vieții de cuplu, un familist adevărat. Are nevoie de un partener iubitor, sensibil, care să ofere un sentiment de stabilitate și înțelegere, să respecte deciziile fără a impune punctul lui de vedere. Pentru femeile din zodia Taur, pe plan sentimental cea mai potrivită alegere este bărbatul născut în Rac sau Fecioară. O a doua opțiune este oferită de zodiile Capricorn sau Pești. Cu nativul Fecioară poate fi dragoste la prima vedere, pentru că amândoi au aceeași principii și preocupări intelectuale. Taurul face parte dintre puținele zodii care înțeleg schimbările de dispoziție a Racului. Împreună pot avea o căsnicie reușită, pentru că amândoi sunt sensibili, pasionali, au nevoie de siguranță și stabilitate.

logodnici

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni se pot plictisi repede, trec repede de la o stare la alta, uneori au tendința să își trateze cu indiferență partenerul, iar din cauza asta pot părea lipsite de empatie. Au nevoie de parteneri puternici, stabili psihic, toleranți și iertători, care pot gestiona capriciile și cu care se pot distra. Pentru femeile născute în Gemeni, ar fi potrivit un soț din zodiile Berbec, Leu, Balanță sau Vărsător. Deoarece Leul iubește cu inima, iar Gemenii iubesc mai întâi cu mintea, puteți fi o pereche interesantă, cu o relație pasională în care să vă admirați unul pe celălalt. Cu Balanța, căsătoria ar funcționa mai mult pe plan intelectual.

Rac

Racii sunt foarte precauți pe toate planurile: financiar, familial, social. Pentru a fi în apele lor, au nevoie tot timpul de un sentiment de comoditate și siguranță. Datorită personalității lor au nevoie de un partener hotărât, sigur pe el, independent care să-i ofere siguranță în orice moment. Cele trei zodii cu care Racii fac casă bună sunt Taurii, Peștii și Scorpionii. O a doua opțiune ar fi Fecioară sau tot un Rac. Cu Peștii Racii se completează reciproc, relația lor este afectuoasă, sensibilă, iar această compatibilitate este prezentă și pe plan sexual. Femeile din zodia Rac pot fi compatibile și cu Scorpionul, care va adora nevoia de a domina asupra Racului.

Leu

Femeile din această zodie sunt cunoscute pentru loialitatea față de familie și partenerul de viață. Succesul în relația de cuplu depinde foarte mult de toleranța și răbdarea partenerului. Pentru Lei, partenerul ideal este din Săgetător, Berbec, apoi Gemeni sau Balanță. Pentru cuplul Leu-Săgetător căsnicia va fi o adevărată distracție pentru faptul că amândoi sunt dornici de libertate, aventură, socializare, stimulându-se și inspirându-se reciproc.

Fecioară

Fecioarele sunt mereu în căutarea perfecțiunii atât în plan profesional, cât și în cel familial. Astrele recomandă pentru Fecioare parteneri de viață cum sunt Capricornii sau Taurii. Altă opțiune ar fi Rac sau Scorpion. Fecioara și Capricornul se vor admira reciproc, Fecioara va fi încântată de disciplina și de capacitatea de muncă a Capricornului, iar relația lor va fi una lungă și de durată. Cu Taurul, atracția sexuală și pasiunea pot fi ceva mai mari față de Capricorn.

Balanță

Trăsătura specifică a femeilor din acest semn zodiacal este echilibrul, ca urmare au nevoie de parteneri la fel de echilibrați ca și ele. Cele mai potrivite zodii pentru femeile Balanță sunt Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător. Din cauza trăsăturii comune de a satisface nevoile și dorințele celuilalt, cu Leul veți avea o căsnicie perfectă, pasională. Femeia Balanță va fi cucerită de spiritul de învingător al Leului. Cu Gemenii, veți avea o relație pasională, un parteneriat ideal bazat pe echilibru.

Scorpion

Femeile Scorpion, din cauza temperamentului lor dificil, au nevoie de un partener puternic, hotărât și echilibrat. Scorpionii pot avea o căsnicie fericită alături de Pești, Rac sau Capricorn. O altă alegere care ar putea avea șanse mari de reușită este căsătoria cu o Fecioară. Relația între Pești și Scorpion poate deveni un adevărat sprijin și o acceptare a trăsăturilor celuilalt într-un mod armonios. Cu Capricornii pot avea o compatibilitate mai bună pe plan sexual; în ceea ce îi privește pe Raci, pot avea o căsnicie reușită și cu aceștia, dacă relația lor nu va fi afectată de ceva neprevăzut.

Săgetător

Femeia Săgetător este iubitoare, are atitudine pozitivă față de viață, se atașează foarte repede de partenerul său. Are nevoie de un partener dependent de afecțiune, pentru că are foarte mult de oferit. O căsnicie fericită ar putea avea cu parteneri din zodiile Vărsător, Berbec, Leu sau Balanță. Relația cu un Vărsător are mari șanse de succes, amândoi sunt imprevizibili, activi și veseli, au o imaginație bogată și fantezii inovatoare, ceea ce face ca relația lor să nu fie deloc plictisitoare.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt ambițioase, răbdătoare și entuziasmate. Au nevoie de un partener care să fie pregătit să se adapteze entuziasmului Capricornului. Capricornii vor avea căsnicii fericite alături de Fecioare, Scorpioni, Taur, Pești sau, mai rar, Capricorn. Cu Fecioara veți avea o relație lungă și sănătoasă dacă treceți cu succes peste micile neînțelegeri. Cu Scorpionul puteți avea o relație de durată, foarte interesantă și de succes.

Vărsător

Femeia Vărsător este responsabilă, iubitoare, dar detestă să i se dea ordine sau să fie îngrădită. Are nevoie de un partener care să respecte libertatea și deciziile. Vărsătorii pot avea căsnicii fericite cu următoarele zodii: Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător. Povestea de dragoste furtunoasă între Vărsător și Berbec se poate transforma într-o căsnicie reușită plină de emoții constructive. Compatibilitatea pe plan sentimental și sexual între Vărsător și Gemeni va transforma relația în ceva magic și fermecător…

Pești

Este cea mai sensibilă zodie. Peștii se dăruiesc, dar sunt și alunecoși, se atașează foarte mult de partenerul lor, dar le plac și escapadele amoroase. Au nevoie de un partener intuitiv, care să anticipeze nevoile și dorințele. Peștii pot avea o căsnicie fericită alături de Taur, Rac, Scorpion, Capricorn sau Pești. Taurii îți vor îndeplini toate visele, relația nu va fi neapărat pasională, ci mai degrabă una inspirată. Cu un partener Rac veți forma un cuplu simpatic, certurile vor fi finalizate cu o partidă de sex nebun și pasional.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.