5 motive pentru care sa aveti bufet suedez la nunta - Mireasa Perfecta.ro

5 motive pentru care sa aveti bufet suedez la nunta

0 Comments

Putem vorbi despre stiluri, palete coloristice, decor, dar una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luati in legatura cu nunta voastra este meniul care va fi servit si modalitatea in care se va face acest lucru. Exista un numar de optiuni pe care trebuie sa le luati in considerare, cea mai interesanta fiind bufetul suedez. Iata care sunt argumentele.

1. Este mai ieftin.

Ca regula generala, bufetul suedez este mai putin costisitor decat o masa formala, deoarece furnizorul nu trebuie sa aiba atat de mult personal pentru a servi toti invitatii. La fiecare raion nu ar trebui sa fie mai mult de unul sau doi ospatari, care sa vina in intampinarea solicitarilor invitatilor.

2. Fiecare se poate bucura de ceea ce ii place mai mult.

Daca in cadrul unei mese formale fiecare invitat trebuia sa consume exact ce si cat are in farfurie, in cazul bufetului ei se vor simti liberi sa consume numai ceea ce le place, in ce cantitate doresc. Este mult mai economic si pentru voi, evitandu-se risipa.

bufet suedez la nunta

3. Puteti servi un meniu nou

Doar pentru ca alegeti bufetul, nu inseamna ca nu puteti fi creative si ca nu puteti introduce ceva nou, suprasofisticat in meniu. Este cu atat mai incitant, cu cat toate acestea pot fi servite alaturi de meniul comun, care sa placa majoritatii.

In servirea stil bufet suedez, mancarea poate fi diversificata si mai mult, reusind astfel sa fie pe placul unui numar cat mai mare de invitati.

4. Asezarea la masa nu mai este necesara.

Ceea ce este formidabil la bufet este faptul ca incurajeaza oaspetii sa socializeze in timp ce mananca. Se evita, de asemenea, si aspectul rece, formal, de la o masa traditionala. Scapati si de inchirierea unui numar mare de scaune, ceea ce uneori poate fi greu.

Scaunele nu vor lipsi in totalitate, dar asezarea va fi mai libera, mai permisiva.

5. Bufetul este mai rapid

O masa formala presupune ca fiecare fel de mancare sa fie servit individual.  Din moment ce aceasta este un adevarat lux, uneori anumite feluri erau grabite, din lipsa timpului. Bufetul, pe de alta parte, permite ca toate felurile de mancare sa fie servite concomitent.

Ca urmare, oaspetii pot manca liberi, grupati dupa cum le place, socializeaza inainte de toastul oficial sau de taierea tortului. Invitatii se vor putea distra si mai mult, petrecand momente mai ample pe ringul de dans…



Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.