Modele de lenjerii intime pentru luna de miere - Mireasa Perfecta.ro

Modele de lenjerii intime pentru luna de miere

0 Comments

Lenjeriile pentru luna de miere sunt mai lejere ca cele pentru noaptea nunții, poți opta pentru mai multe tipuri, de la rochite sexy din dantelă, la pantaloni scurți. Când îți faci bagajul pentru luna de miere nu uita setul de lenjerii sexy și seductive.

Lenjeriile pentru luna de miere trebuie alese în așa fel încât să facă lucrurile mai picante cât timp sunteți în vacanță. Alege modele speciale care ți se potrivesc și care îți surprind soțul.

lenjerie intima alba mireasa

  Optează pentru culori

Majoritatea cuplurilor aleg să își petreacă luna de miere în locuri calde. Indiferent de destinație optează pentru o gamă caldă de culori pentru lenjeriile din luna de miere. Alege nuanțe care te definesc ca și persoană. Poți purta roșu fierbinte, maro elegant sau un roz drăguț. Joacă-te cu imaginația și accesorizează lenjeria cu un capot sexy din dantelă. Completează-ți look-ul cu tocuri și machiaj potrivit. Nu exagera, totuși, ca să nu te incomodeze.

  Joacă-te cu diferitele stiluri

Probează diferite lenjerii pentru luna de miere care îți avantajează corpul. Dacă ești timidă alege o lenjerie lungă, o rochie de mătase cu dantelă. Nu trebuie să fi cât mai dezbrăcată pentru a fi sexy. Adoptă o atitudine sexy, iar lenjeria va adăuga o notă de mister. Poartă diferite print-uri care sunt pe gustul tău. Sau îmbracă-te într-un corset alături o o fustă scurtă. Îți va da un aer jucăuș.

lenjerie intima in dantela pentru mireasa

  Alege materialul potrivit

Lenjeria pentru luna de miere trebuie să aibă o textură seductivă și totuși confortabilă. Mătasea se potrivește bine. Mai adaugă și puțină dantelă și ai obținut un look elegant.  Alege o lenjerie care știi că îi place soțului tău, dar în care să te simți și confortabil. Unele modele sunt înșelătoare dacă nu ești obișnuită să le porți. Dacă ai impresia că lenjeria te face grasă, sau scundă, sau pur și simplu nu ți se potrivește, atunci nu o alege. Încrederea de sine este cel mai sexy lucru, deci asigură-ți confortul în timp ce porți lenjeria pentru luna de miere.

lenjerie intima mirese pentru luna de miere

  Poartă puțin din fiecare

Ca să păstrezi lucrurile interesante, poartă diferite feluri de lenjerie pe parcursul lunii de miere. Nu te rezuma la dantelă și atât. Poartă o lenjerie sexy braziliană, un body din latex sau rochițe transparente.

lenjerie intima brodata alba lenjerie intima pentru nuntaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.